Meniu
Search
x

Surprins de proprietarii cărora le bea berea și mânca creveții, un bărbat înarmat cu o pușcă semi-automată și-a cerut scuze și le-a oferit 200 de dolari

Un bărbat din Melrose, estul New Mexico, a fost arestat după ce a fost acuzat că a pătruns într-o casă în care a dormit, s-a spălat, a băut și a luat masa, relatează Business Insider.

De Redactia Observator la 07.02.2022, 18:13

Adjuncții șerifului din Santa Fe au răspuns unui apel de urgenţă duminică după-amiază şi au fost informați de proprietarii unei case că, la întoarcerea la locuință, au găsit înăuntru un intrus înarmat cu o pușcă semi-automată. 

Bărbatul, identificat ulterior ca fiind Teral Christesson, în vârstă de 34 de ani, bea bere și mânca creveți, relatează Business Insider. 

Bărbatul și-a cerut scuze proprietarului casei și a spus că a avut nevoie de un loc cald unde să doarmă. Apoi a pus 200 de dolari pe un scaun din casă, și-a luat geanta și pușca și a plecat, a spus proprietarul casei.

Ulterior, polițiștii l-au găsit pe bărbat mergând pe o stradă din oraș și l-au reținut. Acesta le-a spus oamenilor legii că "s-a simțit prost" că a spart geamul ca să intră în casă și de aceea a lăsat bani proprietarilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Surprins de proprietarii cărora le bea berea și mânca creveții, un bărbat înarmat cu o pușcă semi-automată și-a cerut scuze și le-a oferit 200 de dolari