Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără de 27 de ani, lovită de propria mamă cu maşina şi târâtă 100 de metri, în Australia. "Ţipa şi plângea"

O femeie din Australia şi-a lovit fiica de 27 de ani cu maşina şi a târât-o pe o distanţă de 100 de metri, după ce s-a urcat băută la volan.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 14:39

  • Mama tinerei a fost arestată şi pusă sub acuzare.

Potrivit The Sun, incidentul a avut loc in Sydney, după ce cele două au participat la o petrecere. Dale Palmer s-a urcat la volanul maşinii sale, deşi consumase alcool, şi a lovit-o pe fiica sa, Keely Palmer, pe care a târât-o pe o distanţă de 100 de metri.

"Era sub maşină, ţipa şi plângea. Au fost scene şocante", a declarat Amber Wardrop-Barros, martoră la accident.

Salvatorii chemaţi la faţa locului s-au luptat timp de o oră pentru a o scoate pe Keely de sub autoturism. Tânăra a fost transportată la spital cu răni grave la mâini şi la picioare.

Mama ei a fost testată de poliţie şi s-a descoperit că avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală. Dale Palmer a fost arestată şi pusă sub acuzare pentru faptele sale.

"Incidentul a avut loc pe aleea din faţa casei lor, la finalul unei petreceri. Victima a fost prinsă sub maşină mai bine de o oră, până când echipajele de urgenţă au reuşit să o elibereze. În acest moment este în continuare în stare gravă şi nu a putut face declaraţii", a precizat inspectorul şef Gary Ford.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Tânără de 27 de ani, lovită de propria mamă cu maşina şi târâtă 100 de metri, în Australia. "Ţipa şi plângea"