Antena Meniu Search
x

Curs valutar

TOP TREI ZODII care RENUNŢĂ mult prea uşor! Tu cât de repede te dai bătut?

Dacă unii oameni lupta până la ultima suflare, alţii renunţa mult prea uşor. Iată zodiile care se dau imediat bătute în faţă situaţiilor complicate

de Redactia Observator

la 10.11.2015 , 14:25

Dacă unii oameni lupta până la ultima suflare, alţii renunţa mult prea uşor. Iată zodiile care se dau imediat bătute în faţă situaţiilor complicate

1. Săgetătorul: De obicei Săgetătorul se entuziasmează foarte mult la început, lucru ce-l face să-şi canalizeze toată energie către acel punct. Drept urmare, nu după mult timp acesta rămâne fără putere, sau cel puţin aşa crede el şi se retrage din cursă cu mult înainte de a ajunge la linia de final, având impresia că oricum totul este în zadar.

Articolul continuă după reclamă

2. Fecioară: Una dintre cele mai sensibile zodii, Fecioara este destul de tăcută şi analitică. În momentul în care este pusă în faţa unei situatii-limita, aceasta prefera să contempleze în loc să acţioneze. Încearcă mai degrabă să găsească defectele planului fără ca nici măcar să se deranjeze pentru a le şi rezolvă.

3. Peştii: Întrucât nu sunt capabili să conceapă o strategie nici nu pot ieşi dintr-o situaţie limita fără ajutorul rudelor ori al prietenilor. În plus, atunci când dau de greu nu cer ajutorul celor din jur şi doar dacă cei dragi realizează că Peştele este în impas îi sar în ajutor, altfel nu.

CITEŞTE ŞI Nu se potrivesc deloc! TREI perechi de ZODII care nu vor forma niciodată un CUPLU

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Inedit » TOP TREI ZODII care RENUNŢĂ mult prea uşor! Tu cât de repede te dai bătut?