Antena Meniu Search
x

Foto Trenuleţul din butoaie de plastic în care o turcoaică plimbă zilnic mai mulţi căţei cu dizabilități. S-a inspirat din povestea tatălui ei, paralizat

O turcoaică plimbă în fiecare zi câinii cu dizabilități cu ajutorul unui trenuleț construit din butoaie de plastic. Femeia are o oganizație pentru protecția animalelor şi spune că s-a inspirat din povestea tatălui ei, care este paralizat.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 17:59

O iubitoare de animale din Turcia a construit un tren din butoaie de plastic pentru a-i plimba zilnic pe câinii cu dizabilități, potrivit Reuters. Animalele se află într-un adăpost de lângă capitala țării, Ankara.

Plimbă câinii cu dizabilități într-un trenuleț din butoie de plastic

Buket Ozgunlu, președintele Asociației Paws Holding on Life, a atașat vagoane de câini improvizate la un vehicul de teren pentru a-i plimba pe câini în fiecare zi. Ea crede că, la fel ca oamenii, câinii au nevoie de o schimbare de peisaj, relatează Mediafax.

"Așa a venit ideea trenului pentru câini: tatăl meu este paralizat și invalid. Am simțit nevoia să-l scoatem, cu mașina, și să-l plimbăm", a spus Buket Ozgunlu.

Ea a mai spus că adăpostul său găzduiește 560 de câini salvați de pe străzi, inclusiv 300 care au suferit fizic.

Buket Ozgunlu și alți lucrători ai adăpostului au vopsit butoaiele de plastic în culori strălucitoare și plănuiesc să adauge o prelată pentru a oferi umbră câinilor în timpul plimbărilor zilnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Trenuleţul din butoaie de plastic în care o turcoaică plimbă zilnic mai mulţi căţei cu dizabilități. S-a inspirat din povestea tatălui ei, paralizat