Antena Meniu Search
x

Trucuri de milioane! Aşa poţi să îţi răcoreşti maşina în timpul verii

Canicula este o corvoadă, mai ales când trebuie să circuli foarte mult cu maşina. Iată câteva trucuri care vă ajută să treceţi mai uşor peste această problemă

Canicula este o corvoadă, mai ales când trebuie să circuli foarte mult cu maşina. Iată câteva trucuri care vă ajută să treceţi mai uşor peste această problemă

Încercaţi să PARCAŢI într-un loc cât mai ferit de razele soarelui. Dacă tentativa eşuează, căutaţi un loc în care soarele soarelui să bată spre partea din spate a maşinii. În felul acesta, bordul, volanul, schimbătorul şi scaunele din faţă scapă de supraîncălzire.

SCOATEREA AERULUI CALD DIN MAŞINA: Cel mai simplu mod prin care puteţi face lucrul acesta este să porniţi sistemul de aer condiţionat la maxim – atenţie, fără recirculare, să deschideţi parţial geamurile şi să redirecţionaţi fluxul de aer către aeratoarele de la nivelul picioarelor. După ce interiorul s-a răcit suficient, închideţi geamurile şi eventual activaţi modul de recirculare a aerului.

Pe timp de vară trebuie să fiţi vigilenţi şi în ceea ce priveşte TEMPERATURA MOTORULUI. Asiguraţi-vă că nivelul de antigel este în limite normale şi nu vă sfiiţi să aveţi un recipient suplimentar în portbagaj, pentru orice eventualitate. Contrar unor convingeri populare, antigelul nu are doar un punct scăzut de îngheţ, ci şi un punct de fierbere situat foarte sus pe scara termometrului.

Citeşte şi Trucul care răcorește vara! Cum poți folosi AERUL CONDIȚIONAT fără să plătești!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Trucuri de milioane! Aşa poţi să îţi răcoreşti maşina în timpul verii