Antena Meniu Search
x

Foto Ultimul răcnet în materie de cizme: Cât costă noii "gumari" de la Balenciaga, făcuți complet din cauciuc

Designerii de la Balenciaga nu renunță la stilul care i-a consacrat. Recent, au lansat o gamă de "gumari" din cauciuc, la un preț de numai 650 de euro. Desigur, cizmele din cauciuc s-au viralizat imediat pe internet, la fel ca și gama de pantofi sport aparent învechiţi şi stricaţi, cu preţul usturător de 1.450 de euro.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.05.2022, 15:21

cizme cauciuc Balenciaga
Ultimul răcnet în materie de cizme: Cât costă noii "gumari" de la Balenciaga, făcuți complet din cauciuc - Balenciaga

Cizmele tale vechi și nespălate din cauciuc ar putea fi ultimul răcnet, cel puțin după standardele casei de modă franceze Balenciaga. Recent, extravaganții designeri au venit cu o nouă găselniță, pe bani grei - cizme din cauciuc, cunoscute în multe părți ale României sub denumirea de "gumari".

Însă, spre deosebire de gumarii autohtoni ce nu depășesc câțiva lei, chiar și în condiții de inflație, cei de la Balenciaga se vând cu 700 de euro. Ieftin, s-ar putea spune, ținând cont că o geantă care arată ca o sacoșă de rafie a fost scoasă la vânzare, anul trecut, cu nu mai puțin de 1.590 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Ultimul răcnet în materie de cizme: Cât costă noii "gumari" de la Balenciaga, făcuți complet din cauciuc