Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Geantă care arată ca o sacoșă de rafie, marca Balenciaga, scoasă la vânzare cu aproape 1.600 de euro

O geantă marca Balenciaga, care arată ca o sacoșă de rafie, a fost scoasă la vânzare cu nu mai puțin de 1.590 de euro. În România, o sacoșă de rafie costă sub 10 lei.

de Daniel Murărescu

la 11.09.2021 , 16:01

Spre deosebire de clasicele sacoșe de rafie, geanta de la Balenciaga este realizată din piele de vițel și are două buzunare în interior - ceea ce ar putea explica, într-o anumită măsură, prețul piperat. "Arată aproape identic. Este uluitoare diferența de preț", a comentat un client, pe pagina oficială a brand-ului. 

Firma spaniolă este cunoscută pentru obiectele extravagante. Recent, Balenciaga a scos la vânzare la un preț exorbitant clasicii saboți de spumă Crocs, varianta cu toc. Prețul - 1.000 de lire. Viziunea directorului de creație Demna Gvasalia pentru moda post-pandemică pare a fi o încrucișare între atmosfera confortabilă, lejeră, pe care o emană Crocs și aerul luxuriant şi modern transmis de Balenciaga. Iar gama companiei este una complexă: un pulover tricotat, cu glugă, găurit în mai multe locuri, a fost vândut de casa de modă Balenciaga cu preţul de 1.350 de lire sterline.

Casa de modă Balenciaga, preferată de vedete precum Adele, Beyonce sau Justin Bieber, şi-a atras nenumărate ironii cu privire la unele dintre cele mai recente produse lansate. 

Articolul continuă după reclamă
Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Mondene » Geantă care arată ca o sacoșă de rafie, marca Balenciaga, scoasă la vânzare cu aproape 1.600 de euro