Antena Meniu Search
x

Foto Geantă care arată ca o sacoșă de rafie, marca Balenciaga, scoasă la vânzare cu aproape 1.600 de euro

O geantă marca Balenciaga, care arată ca o sacoșă de rafie, a fost scoasă la vânzare cu nu mai puțin de 1.590 de euro. În România, o sacoșă de rafie costă sub 10 lei.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.09.2021, 16:01

Spre deosebire de clasicele sacoșe de rafie, geanta de la Balenciaga este realizată din piele de vițel și are două buzunare în interior - ceea ce ar putea explica, într-o anumită măsură, prețul piperat. "Arată aproape identic. Este uluitoare diferența de preț", a comentat un client, pe pagina oficială a brand-ului. 

Firma spaniolă este cunoscută pentru obiectele extravagante. Recent, Balenciaga a scos la vânzare la un preț exorbitant clasicii saboți de spumă Crocs, varianta cu toc. Prețul - 1.000 de lire. Viziunea directorului de creație Demna Gvasalia pentru moda post-pandemică pare a fi o încrucișare între atmosfera confortabilă, lejeră, pe care o emană Crocs și aerul luxuriant şi modern transmis de Balenciaga. Iar gama companiei este una complexă: un pulover tricotat, cu glugă, găurit în mai multe locuri, a fost vândut de casa de modă Balenciaga cu preţul de 1.350 de lire sterline.

Casa de modă Balenciaga, preferată de vedete precum Adele, Beyonce sau Justin Bieber, şi-a atras nenumărate ironii cu privire la unele dintre cele mai recente produse lansate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Geantă care arată ca o sacoșă de rafie, marca Balenciaga, scoasă la vânzare cu aproape 1.600 de euro