Antena Meniu Search
x

Un bătrân care se simțea singur de sărbători a cerut ajutorul la 112. Carabinierii au venit şi au ciocnit un pahar cu el

Un bătrân în vârstă de 94 de ani, din Italia, care se simţea singur de sărbători a cerut ajutorul la 112. Carabinierii au venit şi au ciocnit un pahar cu el.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 30.12.2020, 13:36

Fotografia făcută de bătrânul Fiorenzo
Fotografia făcută de bătrânul Fiorenzo - Carabinieri Bologna
  • Rugămintea bătrânului i-a înduioșat pe doi polițiști care l-au vizitat de Crăciun
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Fiorenzo, un bătrân care locuiește în apropiere de Bolonia, a sunat, în ziua de Crăciun, la poliție pentru a le cere ajutorul. Bătrânul se simțea singur de sărbători și voia să ciocnească un pahar cu cineva, potrivit Euro Weekly News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi ofițeri s-au deplasat până la locuința bătrânului, unde au petrecut câteva minute bune alături de Firorenzo, care le-a povestit tot felul de întâmplări amuzante din lunga sa viață. La final au ciocnit un pahar și l-au ajutat pe bătrân să-și contacteze rudele.

A doua zi, cei doi s-au întors pentru o nouă vizită și i-au lăsat o fotografie, ca amintire. Bătrânul a declarat că a fost extrem de emoționat de gestul făcut de carabinieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Inedit » Un bătrân care se simțea singur de sărbători a cerut ajutorul la 112. Carabinierii au venit şi au ciocnit un pahar cu el