Antena Meniu Search
x

Video Un câine și-a regăsit stăpâna după aproape un an în care a rătăcit prin pădure. ”Coșmarul s-a încheiat!”

Un câine s-a întors în brațele stăpânei sale după aproape un an, de când a dispărut fără urmă în timpul unei plimbări cu părinții iubitului ei. ”O parte din mine a știut întotdeauna că o să-l regăsesc”, spune tânăra emoționată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.11.2020, 19:43

Un câine și-a regăsit stăpâna după aproape un an în care a rătăcit prin pădure
Un câine și-a regăsit stăpâna după aproape un an în care a rătăcit prin pădure - Facebook
  • Patrupedul Walter s-a speriat și a fugit în timpul unei vizite de sărbători în Missouri, la părinții iubitului ei.
  • Kate nu a renunțat nicio clipă la căutări și chiar a creat un grup de Facebook cu denumirea ”Unde este Walter??” pentru a-și găsi cățelul.

Kate Olson, care locuiește în New Hampshire, la pierdut pe Walter, un Golden Retriever în vârstă de trei ani, în urmă cu aproape un an de zile, pe când era într-o vizită de sărbători la părinții iubitului ei, în St. Louis. 

Walter era la o plimbare cu părinții iubitului ei când s-a speriat atât de tare încât s-a smuls din lesă și dus a fost. Au urmat zile întregi de căutări și tânăra chiar și-a prelungit șederea cu câteva săptămâni în Missouri pentru a-l găsi pe Walter, însă fără noroc.

”Mi-a fost greu să mă întorc acasă, știind că nu-l mai am”, a spus Kate, la Good Morning America.

Însă Kate nu a renunțat și a început să posteze anunțuri pe Internet și chiar a creat un grup de Facebook cu denumirea ”Unde este Walter??” pentru a obține ajutorul comunității.

După luni întregi de la dramaticul incident, a venit și mesajul în care un membru al grupului anunța că a văzut o postare cu un câine pierdut care ar semăna cu Walter, așa că i-a trimis-o lui Kate.

Din fericire, câinele din fotografie era chiar Walter, așa că tânăra Kate a zburat înapoi spre Missouri unde, întâmplător, Walter a fost prins de Lost Paws Trapping la doar trei ore după ce a aterizat.

Regăsirea a fost extrem de emoționantă. „A trebuit să-mi păstrez calmul pentru că ... eram șocată”, a povestit Kate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda faptului că a trăit de unul singur, într-o pădure, în ultimul an, Olson a spus că Walter părea nevătămat fizic și că ar trebui să fie în regulă. Este recunoscătoare pentru finalul ei fericit și pentru ajutorul primit de la comunitatea de pe Facebook.

”Dacă ți-ai pierdut animalul de companie, nu renunța să-l cauți. Nu toată lumea are parte de acest deznodământ fericit. Nici într-un milion de ani nu am crezut că voi ajunge să trăiesc asta”, a spus Kate, fericită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Un câine și-a regăsit stăpâna după aproape un an în care a rătăcit prin pădure. ”Coșmarul s-a încheiat!”