Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Germania care și-a pierdut rucsacul cu droguri a sunat la poliție pentru a le cere ajutorul să-și recupereze marfa

Întâmplare inedită în Germania. Un traficant de droguri, care și-a uitat rucsacul cu marfă într-o gară, a sunat la poliție pentru a-și recupera marfa.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 07.01.2021, 12:33

Traficantul își uitase rucsacul în gară
Traficantul își uitase rucsacul în gară - Profimedia Images
  • Un bărbat din Germania a sunat la poliție pentru a cere ajutor să-și recupereze rucsacul plin cu droguri.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Germania, care și-a uitat rucsacul plin cu droguri în gara centrală din Essen, a sunat panicat la poliție pentru a le cere ajutorul să-și recupereze marfa, scrie sueddeutsche.de.

Incidentul s-a petrecut luni. Tânărul le-a cerut polițiștilor să păzească geanta, când o vor găsi, dar nu le-a spus ce vor găsi în interior. Oamenii legii au găsit rucsacul și l-au deschis, din motive de securitate. 

Spre surprinderea lor, rucsacul era plin cu punguțe de marijuana și câteva accesorii pentru producerea și consumul substanțelor interzise. 

La puțin timp după apel, proprietarul genții s-a prezentat la secție pentru a-și recupera bunurile, însă a primit geanta goală și a fost informat că este cercetat penal pentru deținere de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Un tânăr din Germania care și-a pierdut rucsacul cu droguri a sunat la poliție pentru a le cere ajutorul să-și recupereze marfa