Antena Meniu Search
x

Urări şi mesaje de Sf. Maria Mică. Cele mai frumoase gânduri pentru cei dragi

Creștinii ortodocși prăznuiesc joi, 8 septembrie, Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, una dintre cele mai mari sărbători din an. Cu această ocazie, cei care poartă nume precum Maria, Marian, Marin, Mara, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Mariţa, Măriuca, Mia sau Mioara îşi sărbătoresc ziua de nume. Iată o selecţie de urări, mesaje şi felicitări pentru cei dragi!

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 18:59

- Shutterstock

În jur de 2 milioane de români îşi sărbătoresc numele de Sfânta Maria Mică sau de Naşterea Maicii Domnului. Este vorba despre doamnele şi domnişoarele care poartă nume precum Maria, Mariana şi Marinela, iar domnii poartă nume precum Marian sau Marin. Aici se mai adaugă persoanele care poartă nume precum Mioara, Mia, Maricica, Mariţa, Marina, Mari, Mărioara, Meri, Măriuţa, Mara, Marioara, Marusia, Ana-Maria, Mimi sau Marinel.

Urări şi mesaje de Sfânta Maria pentru cei dragi

"Îngerii să-ţi călăuzească paşii, iar Sfântă Fecioară să-ți lumineze drumul în viață.

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

O sărbătorim pe Fecioara Maria şi te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău.

Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate".

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La Mulţi Ani de Sfânta Maria!

Bucurie în suflet şi soare în priviri. La Mulţi Ani de Sfânta Maria!

De Sfânta Maria, toate gândurile mele bune şi întreaga mea inimă sunt toate pentru tine.

Fie ca Sărbătoarea Sfintei Maria să îţi aducă în inimă pace, iubire, bucurie şi fericire!

De Sfânta Maria, îţi urăm ca numele ce-l porţi să-ţi fie ocrotitor şi călăuzitor în viaţă!

Zi sfântă de Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ţi se îndeplinească toate dorințele. Sănătate şi numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sfântă Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulți ani!

Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porți, învață să ierți, să fii mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc şi să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!''

Urări şi mesaje haioase de Sfânta Maria

''Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

Pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!''

Urări şi mesaje de Sfânta Maria pentru colegi

''Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Urări şi mesaje de Sf. Maria Mică. Cele mai frumoase gânduri pentru cei dragi