Antena Meniu Search
x

Video Robert Glinţă, portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo: "A fost o surpriză şi pentru mine această decizie"

Stăm de vorbă în această seară cu unul dintre sportivii români care vor purta drapelul ţării noastre la Jocurile Olimpice de la Tokyo, campion european în urmă cu doar câteva săptămâni, la Budapesta, la proba de 100 de metri spate, la nataţie, primul bărbat care reuşeşte să câştige o medalie de aur la Campionatele Europene, deţinătorul a nu mai puţin de 90 de recorduri, nimeni altul decât Robert Glinţă.

Marius Pancu
de Marius Pancu

la 19.07.2021, 18:46

Vezi și
  • Înotătorul Robert Glinţă va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, alături de Mădălina Bereş, de la canotaj.

Marius Pancu: Robert, îţi mulţumesc că eşti alături de mine în platou, bună seara!

Robert Glinţă: Mulţumesc pentru invitaţie şi pentru prezentare!

Marius Pancu: Robert, în primul rând felicitări pentru vestea pe care am aflat-o astăzi. Vei fi portdrapelul României la Olimpiadă. Cum te-ai simţit când ai primit vestea?

Robert Glinţă: Da, m-am bucurat foarte mult. A fost o surpriză şi pentru mine, o surpriză deosebit de plăcută. Este un privilegiu onorabil să fi portdrapelul României pe cea mai mare scenă atletică a lumii şi cu siguranţă o să încerc să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi să port cu cinste şi cu mândrie şi cu toată capacitatea mea să o fac cât mai frumos pentru ţara mea, pentru ţara noastră.

Întregul interviu cu înotătorul Robert Glinţă, portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Interviurile lui Marius Pancu » Robert Glinţă, portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo: "A fost o surpriză şi pentru mine această decizie"