Antena Meniu Search
x

Video Alex Velea şi Zanni, invitaţi în platoul Observator. Prietenia lor s-a legat simplu, printr-un mesaj pe Internet

A tuns iarba, a făcut tatuaje, a fost frizer, a lucrat la pizzerie şi a fost operator de call center. Pe toate le-a făcut artistul Zanni, de-a lungul timpului, ca să supravieţuiască. Dar toate l-au condus către ceea ce trebuia, de fapt, să facă: muzică. Şi a avut noroc. L-a întâlnit pe Alex Velea şi a devenit ... protejatul lui. Acum nu sunt doar colegi, ci şi foarte buni prieteni. Au piese la care au lucrat şi lucrează tot împreună. "Doamne, dă-mi puţin noroc" este una dintre ele.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 13:41

Vezi și

Prietenia lor s-a legat simplu: cu un mesaj pe Internet

Alex Velea: Ne ştim de prin 2019. Am primit un mesaj destul de ciudat de la acest domn de aici, din dreapta mea. Mi-a trimis un mesaj şi mi-a zis: "Dă-mi putere să dau mai departe". Mi s-a părut un pic ciudat mesajul ăsta, dar m-a intrigat. M-am uitat să văd cine mi-a dat mesajul, i-am văzut faţa, o faţă pe care nu ai cum să o uiţi niciodată. Şi l-am întrebat: "Păi o pârleşti bine?" / "Da, da, cel mai bine." / "Ai mai cântat?" / "Nu, dar simt că pot să cânt". Am zis atunci "Hai să ne vedem la studio". Când i-am văzut faţa m-am mirat puţin. Am crezut iniţial că e junkist, dar nu, e un copil foarte cuminte. 

Ce a văzut Alex Velea în Zanni

Alex Velea: Prima dată, am văzut un om cu foarte multe dorinţe, cu o ambiţie extrem de mare. La prima întâlnire ne-am povestit mai multe, destule cât să fim impresionaţi de povestea lui de viaţă. Zanni a crescut fără părinţi, un lucru foarte trist, dar totodată un lucru care l-a ambiţionat şi l-a făcut să progreseze în foarte multe domenii.

Pe acelaşi subiect

Cum a început Zanni să gătească

Zanni: "Când m-am săturat de foame. Nu mai ştiu ce am gătit prima oară, mâncare de cartofi. Nu mi-a ieşit din prima."

Materialul integral poate fi urmărit în VIDEO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Alex Velea şi Zanni, invitaţi în platoul Observator. Prietenia lor s-a legat simplu, printr-un mesaj pe Internet