Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Bordea lansează un show de stand-up, cu totul ,,special”, pe marile ecrane

Cătălin Bordea lansează primul show de stand-up, ce va rula în cinematografele din toată țara. După modelul marilor comedianți din străinătate, Bordea scoate un  “special” filmat și distribuit  în regim de film.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 17:14

Vezi și

Intitulat sugestiv “Teoria Conspirației”, show-ul este inspirat din evenimentele prin care artistul a trecut în ultimul an. Gala de lansare va avea loc pe 7 decembrie, la Cinema City Cotroceni, iar din 8 decembrie show-ul va disponibil pentru public. Primele bilete au fost puse în vânzare  încă de la 1 decembrie.

Cunoscut pentru show-urile lui, în varianta cu public, live, în care a jucat mereu rolul de moldovean puternic, pe care nimic nu îl doboară, Cătălin Bordea revoluționează și își transformă slăbiciunile, de această dată, în glumele spumoase, pe marele ecran. Timp de 70 de minute, artistul deconspiră evenimentele prin care a trecut în ultima perioadă. 

,,Ultimul an m-a pus la grele încercări și atunci când viața îmi dă greu, am tendința să devin paranoic, să devin conspiraționist. În ciuda perioadei nefaste, am rămas încrezător până în ultima clipă în convingerile mele. Știrile, zvonurile, semnalele de alarmă și tot vuietul ce s-a creat în jurul vieții mele personale păreau doar o teorie a conspirației. Uneori conspiraționiștii ajung să aibă dreptate și teoria lor să se confirme, iar acest show fantastic este o confirmare a faptului că orice e posibil.” mărturisește Cătălin Bordea.

Totul a plecat de la niște schițe, care mai apoi s-au materializat într-o producție cinematografică. Peste 25 de oameni au fost implicați în proiect, iar pregătirile au durat aproximativ trei luni. Partea creativă însă, care îi aparține exclusiv lui Cătălin, a început să se contureze cu mult timp înainte.

Cei care doresc să meargă să vizioneze “Teoria Conspirației” la cinema se pot bucura încă de perioada de pre-sale. Biletele sunt disponibile de la 1 decembrie, atât online, pe râdemglumim.ro, cât și la sălile de spectacol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Cătălin Bordea lansează un show de stand-up, cu totul ,,special”, pe marile ecrane