Meniu
Search
x

Video Lidia şi Estera Buble, mai unite ca niciodată după experienţa Asia Express: "Nimic nu ne mai poate despărţi"

Bunătatea oamenilor este de nepreţuit. E lecţia importantă pe care surorile Buble au învăţat-o, pe propria piele, în cea mai dură competiţie care le-a unit mai mult ca niciodată. Lidia şi Estera au ajuns până în semifinala Asia Express. 

De Redactia Observator la 15.12.2021, 13:47
Vezi și

Au luptat împreună în ceea ce amândouă numesc: aventura vieţii lor. Tot împreună au trecut prin probe-limită pe care nu s-ar fi gândit niciodată că le pot depăşi. Ne aducem aminte împreună multe dintre momentele-cheie traversate de ele de-a lungul competiţiei. Acum se bucură, tot împreună, de momente mai liniştite. Estera se află în România în această perioadă, ca să petreacă sărbătorile în familie.

Iar pentru prima dată în această formulă, Lidia şi Estera au venit la Observator. Urmăriţi întreg interviul în materialul video de mai sus. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Lidia şi Estera Buble, mai unite ca niciodată după experienţa Asia Express: "Nimic nu ne mai poate despărţi"

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"