Antena Meniu Search
x

Video Noul an şcolar, o provocare şi pentru părinţi. Cum ar trebui să reacţioneze adulţii faţă de problemele micilor şcolari

Unul dintre cei mai apreciaţi experţi în Parenting din România, Urania Cremene, a fost prezentă în platorul Observator şi a împărtăşit secretele celei mai frumoase, dar grele meserii din lume: cea de părinte.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 14:09

Vezi și

De altfel, pe Urania Cremene o puteţi urmări, sâmbătă de sâmbătă, pe Antena 1, căci este parte, mai nou, din echipa experţilor de la MediCool, acolo unde face Educaţie prin Divertisment. Adică oferă informaţii într-o manieră relaxată. De pildă, recent, Urania Cremene a discutat, printre altele, şi despre lunga luptă pe care o duc părinţii în încercarea de a-i dezlipi pe cei mici de ecrane. 

Urania Cremene se alătură echipei MediCOOL, în noul sezon

Mamă şi unul dintre cei mai apreciaţi experţi în parenting din România, Urania este autoarea All

About Parenting, primul program de parenting din ţară, o metodologie de parenting unică, ce are la bază cele mai cele mai recente cercetări în ştiinţa motivaţiei. În cadrul emisiunii MediCOOL de la Antena 1, Urania Cremene va modera rubrica Parenting pe înţelesul tuturor.

Pe acelaşi subiect

"Am acceptat acest proiect tocmai pentru că atât eu, cât și doctorul Mihail Pautov, dar și ceilalți co-

prezentatori, împărtășim aceleași valori care se axează în jurul cercetării și științei. Avem în noi dorința de a ajuta oamenii să ajungă la studii și informații validate științific, dar într-o manieră interactivă, distractivă, prin multe exemple și experimente. Mai exact, vom face "edutainment"- educație prin divertisment", a declarat Urania Cremene.

"Ne dorim să aducem familia, cu tot ce înseamnă ea, în contextul sănătății, per ansamblu. Vom vorbi despre cum putem avea copii echilibrați, în familii echilibrate, și cum îi putem crește sănătoși - emoțional și fizic. Deci vom aborda subiecte variate și de interes, de la ce putem pune în pachețelul de școală, până la cum ne asigurăm că cei mici știu ce au de făcut pentru sănătatea lor", a mai completat Urania Cremene.

În fiecare săptămână, dr. Mihai Pautov, dr. Elena Popa, Urania Cremene şi Carmen Brumă, alături

de invitaţii săi, medici din diverse specializări, vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate şi vor

răspunde întrebărilor venite de la telespectatori. În acest sezon, emisiunea va veni cu mai multe sfaturi practice pentru telespectatori şi mai multe subiecte legate de nutriţie şi modalităţi de a slăbi sănătos.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Noul an şcolar, o provocare şi pentru părinţi. Cum ar trebui să reacţioneze adulţii faţă de problemele micilor şcolari