Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Selly povesteşte cum a fost să lucreze ca gunoier. "Mirosul nu e chiar atât de rău"

La patru luni de la primul episod postat pe canalul de YouTube, cel filmat şi în platoul Observator, Selly se pregăteşte de marea finală a primului sezon al serialului "La muncă". Alături de alţi vloggeri celebri şi artişti, Selly a încercat pe rând mai toate meseriile. De la alpinist utilitar şi vânzător la piaţa, până la livrator, agent imobiliar şi chiar gunoier.

de Redactia Observator

la 27.07.2022 , 14:59

Prin acest proiect Selly a vrut să confirme sau să infirme, după caz, dacă vloggerii se pot descurca şi cu meseriile normale, dacă la un moment dat, vlogging-ul ar dispărea. Pe lângă seria de mare succes "La muncă", care are aproape un milion de vizualizări la fiecare epidod, vloggerul mai are două noi show-uri pe YouTube. 

Selly: Sunt foarte încântat că ajungem la finalul primului sezon seria asta. Rezultatul este mult mai bun decât mă aşteptam. Am învăţat foarte multe pe parcurs, am construit o echipă de producţie. Şi acum, de la episod la episod ies din ce în ce mai bine, calitatea e tot mai mare. În paralel am început să dezvoltăm şi alte formate, alte serii. Sunt foarte fericit că îmi trăiesc visul şi că lucrurile încep să evolueze.

Încercăm mai multe meserii. Vrem să fim la o unitate militară, am vrea să fim în armată, dar suntem în discuţii. Nu e nimic sigur. Cel mai greu la seria asta este să obţii permisiunea de a face anumite meserii. În general, în anumite meserii ai nevoie de o anumită calificare, de avize, de anumite studii. Nu poţi să faci foarte multe meserii, eşti foarte restricţionat şi e foarte greu. Am încercat la aeroport sau pe avion. Imposibil! E chestie de siguranţă naţională! Nici nu ai voie să filmezi. 

Vezi și

Selly a încercat să fie de la alpinist utilitar şi vânzător la piaţa, până la livrator, agent imobiliar şi chiar gunoier.

Pe acelaşi subiect

Selly: Roşiile s-au vândut cel mai bine la piaţă, cireşele, scumpe ca de obicei. Culmea, cei tineri nu mă recunoşteau sau nu ţineau neapărat să cumpere de la mine versus cei bătrâni care veneau. Oamenii mai în vârstă veneau tot timpul la mine şi îmi spuneau că mă ştiu de la televizor. Bombă a fost! Gunoier fiind, e cu aer curat, decât să stai corporatist. Te plimbi, te ţii de aia, mai vezi mediul înconjurător şi mirosul nu e chiar atât de rău cum te-ai aştepta. Dacă e maşina în mers şi ai ventilaţie şi cu masca aia FP2, cea mai bună e ok. 

Noi încercăm să rezolvăm stigmatizarea pentru că am ajuns ca, cel puţin în generaţia mea să existe mentalitatea asta că e o ruşine să munceşti, că e mult mai bine să faci combinaţii, că doar fraierii muncesc, mai ales pe genul ăsta de job-uri. Realitatea e că orice muncă e o mândrie să o faci. Orice faci e bine decât să stai şi să nu faci nimic sau să faci rău altora. E mult mai bine să ai o meserie cinstită. Şi e păcat că nu se bucură de respectul de care ar trebui să se bucure mulţi oameni care sunt în câmpul muncii şi fac genul acesta de meserii care par mai murdare sau mai puţin demne de respect. Nu ar trebui să fie aşa! Avem nevoie de oamenii ăştia!

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Invitaţii Observator 12-14 » Selly povesteşte cum a fost să lucreze ca gunoier. "Mirosul nu e chiar atât de rău"