Antena Meniu Search
x

Video Selly trece "La muncă!". Cunoscutul vlogger a ajuns să fie gunoier sau alpinist utilitar

Gunoier, alpinist utilitar sau lucrător comercial sunt doar câteva dintre job-urile pe care Selly le-a încercat și documentat în cadrul noului proiect, care a ajuns deja la episodul 4. Unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România a acceptat o nouă "provocare", aceea de a demonstra că vloggerii pot avea meserii normale dacă, la un moment dat, vlogging-ul ar dispărea.

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 14:24

Vezi și

Super-producția se numeşte "La Muncă!" și este unul dintre cele mai importante proiecte online de la noi, pe canalul de Youtube al vlogger-ului.

Fiecare episod va avea și un invitat special care va lucra cot la cot cu Selly pentru a duce la bun sfârșit activitățile din cadrul jobului. În primul episod, Selly va lucra ca alpinist utilitar și, alături de Dorian Popa, va curăța fațada de sticlă a unei clădiri de 12 etaje, sub atenta îndrumare a unei echipe de profesioniști.

 "Nici nu știu cum a acceptat să facă asta, să se pună singur în această situație este o chestie inedită. Îi tremurau picioarele parcă erau de găinușă.", spune Dorian Popa, influencer.

Selly (Andrei Șelaru) este unul dintre cei mai apreciați vloggeri și creatori de conținut din România, fiind activ de peste 9 ani pe platformele digitale.

Interviul integral îl puteţi vedea în video-ul de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Selly trece "La muncă!". Cunoscutul vlogger a ajuns să fie gunoier sau alpinist utilitar