Antena Meniu Search
x

Video Statul vrea să ia 70% din drepturile de autor. Horia Moculescu: "Guvernanţii sunt la debutul unei tâmpenii naţionale"

Autorii şi artiştii români au nemulţumiri mari zilele acestea. Un proiect de lege care a trecut de Senat şi care urmează să ajungă zilele acestea în Camera Deputaţilor ameninţă să le ia 70% din banii nerevendicaţi vreme de 3 ani din drepturile de autor.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 15:00

Vezi și

Este o lovitură puternică pentru o întreagă industrie, şi aşa afectată grav de pandemie de atâta vreme. Dar iniţiativa i-a unit pe autori şi pe artişti care au ieşit deja în stradă. Şi spun că vor lupta şi în continuare.

"Ministerul Culturii nu a făcut nimic pentru artişti în perioada pandemiei. Şi pe lângă faptul că nu a făcut nimic, acum vrea să facă ceva oribil. Ei sunt acum la debutul unei tâmpenii naţionale, cu ecouri majore", spune celebrul compozitor Horia Moculescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Statul vrea să ia 70% din drepturile de autor. Horia Moculescu: "Guvernanţii sunt la debutul unei tâmpenii naţionale"