Antena Meniu Search
x

Video Vedete cu ţinutele la control. Toamna aceasta se poartă stilul casual

Capitolul modă cu şi despre vedete. Raluca Bădică a vrut să vadă ce se mai poartă în lumea lor. Pe scurt, stilul casual este vedetă toamna aceasta printre vedete. Ocazie cu care tot Raluca a aflat şi cine este mai dezordonat în cuplul Speak şi Ştefania. 

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 05.10.2021, 14:00

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Marisa Paloma:  În ultima vreme adopt un stil casual că nu am cum  altfel. Trening, cât mai multe variante de haine sport pe care le accesorizez cu jachete sau cu nişte piese vestimentare pe care le iau pe deasupra. Mai sunt şi nişte petereceri vestimentare care cer o rochie, un toc, dar acolo fac eforturi. Dar mă îmbrac lejer în ultima vreme la burtică. 

Speak: Eu adopt stilul dulapului căzut pe mine, cam aşa mă îmbrac eu. Adică deschid dulapul şi mă uit ce cade. Ea  este dezordonata şi eu ordonatul. 

Ştefania: Pentru că atunci când se îmbracă este la modul gata, iar eu îmi pun 7 mii de haine şi mi le arunc pe jos şi le las acolo până când îmi găsesc ţinuta dar până când le gasesc pe toate, jumătate de dulap este jos.

Ana Baniciu: Uite aşa cum sunt astăzi, lejeră, sunt comodă.De când cu pandemia s-au schimbat şi preferinţele vestimentare mai ales ale femeilor. Dacă mă pui acum pe tocuri m-ai distrus şi o rochiţă mulată să stau încorsetată, nu.

George Piştereanu: Simplu. Aşa îmi place. Simplu şi comod. Chiar sunt spre zona asta mai simplă, fără branduri la vedere. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Vedete cu ţinutele la control. Toamna aceasta se poartă stilul casual