Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Wilmark predă lecţii de dans pentru toate vârstele: "Când dansezi chiar simţi că trăieşti"

Lumea dansului i-a schimbat cu totul viaţa lui Wilmark. Coregraful născut în frumoasa și îndepărtata Columbie. Colega noastră, Raluca Bădică, a mers recent în vizită la sala de repetiţii a artistului şi l-a provocat pe el şi pe partenera lui de dans, Andreea, să ne arate câteva dintre mişcările lor preferate.
 

de Raluca Bădică

la 09.02.2022 , 13:43

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Wilmark: Noi ne ştim de 20 de ani. Dansăm de mult timp împreună şi chiar îmi face plăcere să dansez cu ea. Este una dintre partenerele cu care mă înţeleg foarte bine. Andreea este campiona României la salsa. Pot să zic că prin mâna mea au trecut foarte mulţi copilaşi talentaţi şi ea este unul care are dansul în ea. 

În trend acum este kizomba şi bachata. Recomand să începeţi să dansaţi de la vârsta de 5 ani. Este ok. Ne ajută şi la postură. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Vezi și
Raluca Bădică Like

De mică m-a fascinat "lumea din televizor". Îmi doream să fiu în fața reflectoarelor și mă visam o cântăreață de succes.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Invitaţii Observator 12-14 » Wilmark predă lecţii de dans pentru toate vârstele: "Când dansezi chiar simţi că trăieşti"