Antena Meniu Search
x

Curs valutar

David Popovici şi Robert Glinţă au ratat medaliile în finalele de înot de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

David Popovici şi Robert Glinţă, marile speranţe ale României în proba de nataţie, au ratat medaliile în finalele în care au fost implicaţi marţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

de Redactia Observator

la 27.07.2021 , 06:18

David Popovici (stânga) şi Robert Glinţă sunt marile speranţe ale înotului românesc David Popovici (stânga) şi Robert Glinţă sunt marile speranţe ale înotului românesc - Profimedia
  • David Popovici şi Robert Glinţă sunt consideraţi marile speranţe ale înotului românesc.

Primul intrat în scenă a fost David Popovici în finala de 200 de metri liber. Puştiul-minune al înotului românesc a terminat finala de la Tokyo abia pe locul 4, deşi a bifat un nou record mondial de juniori, un minut, 44 de secunde şi 68 de sutimi.

Popovici a fost la două sutimi de brazilianul Fernando Scheffer, sportiv care a prins ultima treaptă a podiumului. Finala a fost câştigată de britanicul Tom Dean, care la depăşit pe David Popovici cu aproape o jumătate de secundă.

Robert Glinţă a evoluat în finala de 100 de metri spate şi a terminat cursa abia pe locul 8, ultimul, cu 52 de secunde şi 95 de sutimi. Sportivul român a fost la 76 de sutimi de ultima treaptă a podiumului, respectiv de americanul Ryan Murphy, şi la aproape o secundă de învingător, Evgeny Rylov.

Articolul continuă după reclamă

David Popovici are posibilitatea de a se revanşa tot marţi, urmând a intrat în competiţie şi în calificările de la 100 de metri liber.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » David Popovici şi Robert Glinţă au ratat medaliile în finalele de înot de la Jocurile Olimpice de la Tokyo