Antena Meniu Search
x

Video O canadiancă a luat 0.0 curat la sărituri în apă, după un salt complet ratat: "E devastator. Cu toate astea te iubim"

O sportivă din Canada a reușit să ia nota 0.0 la sărituri în apă de la 3 metri înălțime, după un salt complet și iremediabil ratat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.08.2021, 19:02

O canadiancă a luat 0.0 curat la sărituri în apă, după un salt complet ratat: "E devastator. Cu toate astea te iubim"
O canadiancă a luat 0.0 curat la sărituri în apă, după un salt complet ratat: "E devastator. Cu toate astea te iubim" - captură video Twitter / David Saul Vela

Pamela Ware, la prima participare la Jocurile Olimpice, a greșit săritura pregătită la antrenamente și a intrat în apă cu picioarele înainte, poziția fiind una complet nefirească. Sportiva încerca un salt de dificultatea 3.5, salt ce ar fi urmat să o ducă în finală, în cazul în care execuția ar fi reușit. Din nefericire, nu a fost cazul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Desigur, pasionații de sărituri în apă au reacționat imediat. Unii au dat vina pe trambulină, alții doar și-au exprimat simpatia pentru Pamela. "Doar dragoste pentru #PamelaWare. E devastator. Să te antrenezi cu anii pentru o singură competiție și să o ratezi complet. Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta. Cu toate astea te iubim", a scris un fan, pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » O canadiancă a luat 0.0 curat la sărituri în apă, după un salt complet ratat: "E devastator. Cu toate astea te iubim"