Antena Meniu Search
x

VIDEO. O luptătoare de judo din Germania a fost pălmuită de antrenorul ei chiar înainte de o luptă la Jocurile Olimpice

Judoka Martyna Trajdos, sportivă în delegaţia Germaniei, a fost lovită peste faţă de antrenorul ei, chiar înainte de începerea probei de judo a turneului de la Jocurile Olimpice.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.07.2021, 18:25

Sportiva a fost lovită peste faţă chiar înainte de a începe proba
Sportiva a fost lovită peste faţă chiar înainte de a începe proba - Twitter Eurosport France

Chiar înainte de a începerea probei, luptătoarea a fost lovită de două ori peste faţă, de către antrenorul ei, totul pentru a o ”motiva” în meciul împotriva sportivei din Ungaria, potrivit L'Equipe. Loviturile au fost plicate însă fără succes, Trajdos pierzând lupta împotriva jucătoarei Szofi Ozbas.

Martyna Trajdos a fost medaliată cu bronz la Mondialele din 2019, dar şi la turneul Europan din 2020, a jucat marţi la turneul olimpic de la Tokyo, în proba de -63kg, din cadrul Jocurilor Olimpice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » VIDEO. O luptătoare de judo din Germania a fost pălmuită de antrenorul ei chiar înainte de o luptă la Jocurile Olimpice