Antena Meniu Search
x

Video Darius Vâlcov, extrădat în România. A fost preluat de poliţişti de pe Otopeni şi dus la Rahova unde va sta 21 de zile. A fost condamnat la 6 ani de închisoare

Fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, a fost extrădat din Italia şi a aterizat pe aeroportul Otopeni în urmă cu puţin timp. De aici, a fost preluat de poliţiştii români şi transportat la peniteciarul Rahova. Darius Vâlcov a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.08.2023, 17:35

Vezi și

Vorbim despre un recurs care a fost respins, motiv pentru care magistraţii italieni au decis ca Darius Vâlcov să fie extrădat în România. Aşadar, puţin înainte de ora 16:00, avionul acestuia a aterizat pe Aeroportul Otopeni. De aici a fost preluat de o echipă ANP, de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, şi a fost dus către Penitenciarul Rahova. Acolo, va petrece 21 de zile, perioada de carantină. Mai apoi, dacă autorităţile vor considera necesar, îl vor muta într-un alt centru de arest.

Totul a decurs foarte repede. Darius Vâlcov nu a dorit să facă nicio declaraţie sau să răspundă la întrebările reporterilor atunci când a venit pe Otopeni. Fostul ministru este acuzat de spălare de bani şi trafic de influenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Justitie » Darius Vâlcov, extrădat în România. A fost preluat de poliţişti de pe Otopeni şi dus la Rahova unde va sta 21 de zile. A fost condamnat la 6 ani de închisoare