Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Firmă din Braşov, acuzată că a înşelat zeci de americani. Ar fi încasat 775.000 de dolari pentru un zbor ”fantomă” SUA - Kazahstan

O firmă din Braşov este acuzată că a înşelat zeci de americani şi a produs un prejudiciu de 775.000 de dolari. Reprezentanţii firmei au încasat bani pentru un zbor charter, dus întors America - Kazahstan, pe care nu l-au mai efectuat. Trei persoane fizice sunt cercetate pentru infracţiunea de spălare de bani.

de Claudiu Loghin

la 11.10.2022 , 13:56

Au fost patru percheziţii la domiciliile unor persoane fizice şi o percheziţie la sediul unei persoane juridice din Braşov.

Este vorba despre fapte de înşelăciune deosebit de grave şi spălare de bani, fapte petrecute între 4 şi 26 august, mai precis firma de transporturi din Braşov ar fi încheiat un contract de navlosire, practic ar fi închiriat o aeronavă unei companii de zbor din SUA, pentru desfăşurarea a nu mai puţin de două curse dus întors, între un aeroport din Statele Unite ale Americii şi un aeroport din Kazahstan.

Originea celor 775.000 de dolari a fost ascunsă prin operaţiuni de spălare a banilor

Vezi și

Trebuie spus că prejudiciul total creat în acest fel, în dauna companiei americane, este de aproximativ 775.000 de dolari. Ulterior acestor fapte, originea banilor a fost ascunsă prin operaţiuni de spălare a banilor.

Este un dosar instrumentat de Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov, sub coordonarea unui magistrat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Justiţie » Firmă din Braşov, acuzată că a înşelat zeci de americani. Ar fi încasat 775.000 de dolari pentru un zbor ”fantomă” SUA - Kazahstan