Antena Meniu Search
x

Video După Darius Vâlcov, România mai are recuperat condamnaţi celebri din Italia: Mario Iorgulescu, Alina Bica sau fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir

Fostul ministru PSD Darius Vâlcov a fost extrădat astăzi din Italia şi a ajuns deja după gratii, la Penitenciarul Rahova. Este primul fugar celebru pe care statul reuşeşte să îl aducă din Italia, ţară devenită refugiu pentru mulţi condamnaţi români, precum Mario Iorgulescu, Alina Bica, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir sau omul de afaceri Dragoș Săvulescu. ​​Condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru corupţie, Darius Vâlcov a fost adus de la Roma sub escortă militară. Iată imaginile.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.08.2023, 19:47

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: "Darius Vâlcov a fugit din România cu puţin timp înainte să fie condamnat de Instanţa Supremă la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor. Vâlcov a fost trimis în judecată de procurorii DNA după ce au strâns destul probe care să arate că acesta ar fi favorizat un om de afaceri prin aranjarea mai multor licitaţii publice, totul în schimbul a 7 milioane de lei. La percheziţii, procurorii au găsit în casa acestuia bani şi mai multe tablouri, toate ascunse în pereţii casei. Darius Vâlcov a fost adus în această după amiază în România, a ajuns în penitenciarul Rahova, acolo unde va sta pentru 21 de zile, pe toată perioada carantinei, iar mai apoi va fi transferat într-o altă unitate de arest, mai aproape de domiciliul acestuia."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Justitie » După Darius Vâlcov, România mai are recuperat condamnaţi celebri din Italia: Mario Iorgulescu, Alina Bica sau fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir