Antena Meniu Search
x

Video Dragoş Săvulescu, "condamnat" la lux. Detalii exclusive despre viaţa pe care duce fostul acţionar de la Dinamo într-o vilă din Mykonos

Condamnat la lux, 8 mii de euro pe noapte pentru o vilă exclusivistă în Mykonos! Atât plăteşte fostul acţionar al lui Dinamo, Dragoş Săvulescu. Cu o condamnare de 5 ani şi jumătate în România şi înscris pe lista condamnaţilor fugari, Săvulescu continuă să se bucure de libertate. Până se va decide extrădarea, omul de afaceri este sub control judiciar în Grecia. Un jurnalist din Grecia vorbeşte în exclusivitate pentru Observator despre răsfăţul milionarului şi despre stilul excentric de viaţă al acestuia.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 14.08.2021, 20:05

Vezi și

Agyios Lazarus, Mykonos. Este paradisul în care Dragoş Săvulescu este ţinut prizonier, pe bani. O vilă exclusivistă. Săvulescu şi soţia lui, modelul albanez, Angela Martini, au ajuns acolo undeva la sfâşitul lunii iulie, cu un avion privat, potrivit unor surse. Şi acolo vor rămâne până când se va lua o decizie cu privire la extrădarea acestuia.

"Este acolo acum, stă în aceeaşi vilă pe care a închiriat-o acum câteva săptămâni cu soţia lui şi cu alte persoane, nu ştiu numele, probabil din familie, rude şi prieteni. El iese afară aproape în fiecare zi pentru cină, nimic nu s-a schimbat", a declarat Frixos Drakontidis, jurnalist grec.

Omul de afaceri condamnat penal şi fugit din România scoate o avere din buzunar pentru viaţa de lux. Săvulescu plăteşte mii de euro pe noapte. "Proprietarul a închiriat această vilă pentru 87.500 euro, dar potrivit surselor noastre, Săvulescu a făcut o înţelegere mai bună şi a închiriat-o mai ieftin. Cam 8000 euro pe noapte. Este una dintre cele mai scumpe zone din Mykonos. El a decis să stea să îşi prelungească şederea, să stea poate în Mykonos toată iarna. Da, desigur, o grămadă de bani. Dar poate să se mute în altă vilă mai ieftină", a mai declarat Frixos Drakontidis, jurnalist grec.

Săvulescu şi-a angajat unul dintre cei mai buni şi scumpi avocaţi din Grecia

Pe acelaşi subiect

Dacă e să ne gândim că timp de două luni şi jumătate va dura până va fi judecat e clar că va avea foarte mult de plătit, dar nu e o problemă pentru multimionarul român pentru că face parte dintre cei mai bogati oameni din România. Duce o viaţă de telenovelă

De libertatea lui, se ocupă unul dintre cei mai buni şi scumpi avocaţi din Grecia, Michalis Dimitrakopoulos. Pentru Observator, avocatul grec a declarat că a depus la instanţă actele care arată că Săvulescu îşi ispăşeşte pedeapsa în Italia şi deci, nu se justifică cererea României de arestare.

"Mandatul european este inoperativ deoarece nu ar mai trebui să producă efecte juridice cât timp se execută în condiţiile statului european forma de executare la care domnul Săvulescu este supus în prezent", a declarat avocatul Cristian Ene. "Probabil vom mai auzi foarte mule lucruri despre Dragoş Săvulescu, iubita lui, vacanţele lui de lux, viaţa lui tumultoasă", spune jurnalista Ioana Mandache.

De ce a fost reţinut Dragoş Săvulescu

Dragoş Săvulescu a fost reţinut la începutul săptămânii într-unul dintre cele mai scumpe restaurante, în centrul insulei Mykonos. A fost dat de gol chiar de soţia lui care a postat poye din insula grecească dar şi de o pritenă de familie, fosta soţie a lui Eros ramazoti, care a etichetat locul şi le a oferit astfel poliţiştilor locaţia exactă.

Dragoş Săvulescu este condamnat în România, în dosarul lui Radu Mazăre, pentru complicitate la abuz în serviciu. El a fost acuzat că a făcut parte dintr-un grup infracţional care a prejudiciat statul cu 114 milioane de euri prin retrocedarea unor plaje si faleze din Constanţa şi Mamaia. Fostul acţionar al lui Dinamo şi-a crescut averea şi din afaceri imobiliare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dragoş Săvulescu, "condamnat" la lux. Detalii exclusive despre viaţa pe care duce fostul acţionar de la Dinamo într-o vilă din Mykonos