Antena Meniu Search
x

Video Ionel Arsene e de negăsit. Românii din Italia s-au mobilizat şi îl caută pe fostul preşedinte CJ Neamţ, dat în urmărire internaţională

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene este de negăsit după ce a fost condamnat vineri de instanță, la șase ani și opt luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă. Autoritățile au emis pe numele lui un mandat european de arestare şi i-au pus fotografia pe site-ul Poliţiei Române, pe lista celor mai căutaţi infractori. Între timp au apărut informaţii potrivit cărora Arsene s-ar ascunde în Italia. Au apărut deja reacţii după ce s-a vehiculat faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ a fugit în Peninsulă.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 13.03.2023, 13:32

Vezi și

"Este o mobilizare impresionantă pe reţelele de socializare, pe grupurile de Facebook, acolo unde foarte mulţi români din Italia au postat fotografii, dar şi informaţii pentru găsirea lui Ionel Arsene. Asta după ce au apărut o serie de informaţii pe surse, conform cărora fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ ar fi fugit în Italia", spune Cristina Filip, reporter Observator.

Ionel Arsene e de negăsit

"De altfel, Ionel Arsene, împrecună cu naşul său, ar avea din anul 2019 o firmă în Brescia. Oamenii de acolo s-au mobilizat şi au distribuit postarea în speranţa că vor reuşi să îl răsească. Ionel Arsene a fost condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru trafic de influenţă, după ce a luat mită în valoare de 100.000 de euro pentru a îndepărta de la conducere un rival politic. I-a spus celui de la care a primit mita că ar avea influenţă la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Integritate, instituţie care ar putea măslui mai multe rapoarte. Ionel Arsene a fost dat în urmărire internaţională, iar în momentul în care va fi găsit, autorităţile de la noi vor face toate demersurile pentru a fi extrădat", adaugă Cristina Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Justitie » Ionel Arsene e de negăsit. Românii din Italia s-au mobilizat şi îl caută pe fostul preşedinte CJ Neamţ, dat în urmărire internaţională