Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor. Judecătorii au schimbat încadrarea faptei în ucidere din culpă

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a scăpat de acuzația de omor, după ce judecătorii au schimbat încadrarea faptei în ucidere din culpă. În acest caz, pedeapsa pe care ar putea-o să o primească Mario Iorgulescu este de la doi la șapte ani.

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 17:26

„Instanta a dispus din oficiu schimbarea încadrării din omor în ucidere din culpă, având în vedere verdictul ICCJ de anulare a condamnării”, se arată în decizia judecătorilor. Avocatul lui Iorgulescu a depus la dosar noi documente medicale, iar Curtea a dat un nou termen-21 octombrie, pentru ca avocatul să își pregătească apărarea.

S-a urcat băut și drogat la volan și a ucis un om

Fiul președintelui LPF este judecat, după ce în 2019, s-a urcat băut și drogat la volanul unei mașini de lux și a gonit cu 143 de km pe oră. A intrat pe contrasens și a lovit frontal mașina condusă de Daniel Vicol, care a murit pe loc.

Vezi și

În octombrie 2023, Curtea de Apel București l-a condamnat pe Mario Iorgulescu la 13 ani și 8 luni de închisoare, acesta fiind acuzat de omor. Însă, în vara lui 2024, ÎCCJ a anulat decizia de condamnare și a cerut rejudecarea cazului3 magistrați au făcut parte din completul de judecată care a anulat sentința Curții de Apel București prin care fiul lui Gino Iorgulescu trebuia să execute 13 ani și 8 luni de închisoare. Surse judiciare spun că  judecătoarele Lia Savonea și Adriana Ispas au fost cele care au susținut că dosarul trebuie rejudecat, în timp ce magistratul Dan Andrei Ene a avut o opinie separată și a considerat că Mario Iorgulescu trebuie să ispășească pedeapsa

Refugiat în Italia de mulți ani și considerat fugar, din acest moment fiul actualului şef al Ligii Profesioniste de Fotbal poate să plece oriunde pentru că nu mai are mandat de urmărire internaţională.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Justiţie » Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor. Judecătorii au schimbat încadrarea faptei în ucidere din culpă