Antena Meniu Search
x

Primarul din Brusturi şi soţul său, trimişi în judecată pentru tentativă de omor după au bătut cu bestialitate un fost procuror

Primarul din localitatea Brusturi şi soţul ei au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor, după ce un fost procuror, în vârstă de 62 de ani, a fost bătut cu bestialitate în magazinul acestora, fiind lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri şi lăsat să agonizeze pe podea.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 27.12.2021, 17:34

Primarul din Brusturi şi soţul său, trimişi în judecată pentru tentativă de omor după au bătut cu bestialitate un fost procuror
Primarul din Brusturi şi soţul său, trimişi în judecată pentru tentativă de omor după au bătut cu bestialitate un fost procuror - Facebook Livia Barlau

Scene de o violenţă extremă au avut loc într-o comună din Bihor, la finalul lunii septembrie. Un bărbat de 62 de ani a fost desfigurat în bătaie chiar în magazinul soţului primăriţei din Brusturi. Livia Bârlău (PSD) şi soţul său au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor, fiind acuzaţi că l-au bătut pe un fost procuror, după care l-ar fi abandonat în magazin. Bărbatul ar fi lovit victima inclusiv cu un cleşte de tăiat metal.

Potrivit procurorilor, în 29 septembrie, în jurul orelor 13:30 - 14:00, cei doi l-ar fi lovit pe un bărbat de 62 de ani, care se afla în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Brusturi, unde funcţionează un depozit pentru materiale de construcţii.

Incidentul a avut loc în contextul unui schimb de replici şi al unor acuze reciproce între victimă şi celălalt bărbat, pe fondul unei stări conflictuale preexistente.

De la ce a pornit scandalul din Brusturi

Pe acelaşi subiect

”Am fost atacat. Mi s-a fracturat piciorul, am fost lovit în cap”, spune victima, într-o filmare. Imaginile cu bărbatul întins pe jos în magazin, imediat după ce a fost atacat, ne-au fost trimise de un telespectator. Potrivit acestuia, victima ar fi fost lovită crunt la cap şi picioare, chiar de soţul primăriţei, în urma unui conflict spontan.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor anunță, joi, că B.F.P. în vârstă de 50 ani și B.L.D. în vârstă de 47 ani sunt cercetați pentru tentativă la omor. Pe 29 septembrie, B. I., de 62 ani, se afla într-un depozit pentru materiale de construcții din localitatea Brusturi, județul Bihor. În contextul unui schimb de replici şi a unor acuze reciproce între B.I. şi B.F.P. pe fondul unei stări conflictuale anterioare, B.F.P şi B.L.D au lovit de mai multe ori victima cu pumnii şi picioarele.

B.I. a fost trântit la pământ de B.F.P., după care acesta din urmă a lovit în continuare victima, de mai multe ori, peste corp şi în zona capului cu un cleşte de tăiat metal lung de 40 de centimetri. Concomitent, suspecta B.L.D. a lovit victima, care se afla câzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului cu mâinile şi picioarele.

În urma agresiunii, B.I. a suferit mai multe leziuni, cele mai grave fiind la nivelul cutiei craniene, care necesită 30 zile de îngrijiri medicale, respectiv la un picior, răni ce necesită 100 zile îngrijiri medicale. Victima a rămas căzută la pământ în depozit, iar B.F.P. și B.L.D au plecat fără să se îngrijească de starea victimei şi fără să solicite ajutor medical pentru victimă", informează Parchetul.

În urma agresiunii, victima a suferit mai multe leziuni traumatice, cele mai grave fiind la nivelul cutiei craniene (fractură craniană), care necesită 30 de zile de îngrijiri medicale, şi o fractură la un picior, care necesită 100 de zile de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Justitie » Primarul din Brusturi şi soţul său, trimişi în judecată pentru tentativă de omor după au bătut cu bestialitate un fost procuror