Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Victor Piţurcă a contestat controlul judiciar. Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui, audiat ca martor în dosarul măştilor neconforme

Continuă audierile în dosarul măştilor neconforme pentru Ministerul Apărării în care Victor Piţurcă, fiul său şi şeful Romarm au fost reţinuţi şi plasaţi apoi sub control judiciar. Astăzi, a venit rândul altor personaje cheie să se prezinte în faţa procurorilor. 

De Cristina Filip la 06.02.2023, 14:10
Vezi și

Ancheta este în faza de urmărire penală, astăzi în faţa procurorilor DNA a ajuns fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, în calitate de martor. De altfel, el este şi cel care a făcut mai multe denunţuri în legătură cu contractele încheiate de ROMARM.

Piţurcă a contestat controlul judiciar

Şi vineri, a fost aici un martor-cheie, dar a ieşit ca inculpat. Acum la Tribunalul Bucureşti se judecă contestaţia depusă de Victor Piţurcă la controlul judiricar, urmând ca în jurul orei 14.00, acesta să ajungă la IPJ Ilfov pentru a da cu subsemnatul. 

Procurorii DNA cercetează contractele de achiziţii făcute de ROMARM, vorbim de o afacere între Gabriel Ţuţu şi familia Piţurcă. Prejudiciul se ridică la peste 8 milioane de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Victor Piţurcă a contestat controlul judiciar. Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui, audiat ca martor în dosarul măştilor neconforme