Antena Meniu Search
x

Video Godei, patronul "Azilelor Groazei" din Voluntari, rămâne în arest preventiv

Update: Fraţii Godei, Ştefan şi Daniel, patronii ”azilelor groazei” din Voluntari rămân în arest preventiv. Judecătorii de la Curtea de Apel au respins ca ”nefondate contestațiile formulate de Godei Daniel, Godei Ștefan Cristian, Pleșa Gheorghe, Bosîncianu Glorentina, Cărăulașu Ioana Andreea și Tudorancea Cristina”. Decizia este definitivă. Luni, 31 iulie, fraţii Godei au la tribunal prelungirea arestului preventiv. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 27.07.2023, 21:36

Vezi și

Ştire iniţială: Zi decisivă la Curtea de Apel București, pentru patronii căminelor groazei din Voluntari. Aceştia cer să fie cercetaţi în libertate. Cap de afiş al întregului scandal este Ştefan Godei. El a fost adus dimineaţă în faţa magistraţilor unde a depus contestaţia privind măsura arestului preventiv. Procurorii DIICOT îl acuză că a coordonat un grup infracţional care a chinuit zeci de bătrâni şi a profitat de pe urma lor.

Momentan, nu s-a dat o decizie în acest caz. Vorbim despre o şedinţă care va dura destul de mult şi asta pentru că sunt 12 persoane suspecte în dosarul "Azilelor Groazei" care sunt audiate de instanţă la Curtea de Apel Bucureşti. Fraţii Daniel şi Ştefan Godei au depus contestaţie la măsura arestului preventiv. La fel au făcut şi ceilalţi care se află în arest la domiciliu.

Pe de altă parte, şi DIICOT are un reprezentant în sală. Instituţia a depus la rândul ei contestaţie în ceea ce-i priveşte pe cei care au rămas sub control judiciar, fie sub arest la domiciliu. Procurorii DIICOT cer ca toţi să fie plasaţi în arest. Ştefan şi Daniel Godei vor afla astăzi, aşadar, dacă li se va prelungi măsura arestului preventiv.

Între timp, continuă relocările din azilele groazei. Un astfel de azil din Voluntari care funcţiona după ce a fost închis, a fost "călcat" de poliţie. În cursul zilei de astăzi, 27 iulie, 35 de beneficiari vor fi fie luaţi de aparţinători, fie vor fi relocaţi de Prefectură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Justitie » Godei, patronul "Azilelor Groazei" din Voluntari, rămâne în arest preventiv