Antena Meniu Search
x

"Legende" cu Dan Negru. Prima iubire a lui Alexandru Arşinel, cea cu care plănuia să se însoare, l-a înşelat : "Am aflat că e cu altcineva"

Tânăr actor cu repartiţie tocmai la Teatrul din Târgu Mureş, Alexandru Arşinel şi-a început cariera cu o deziluzie. A fost trădat de iubita rămasă acasă, la Bucureşti, deşi avea toate motivele să fie căutat de admiratoare. Iar dovadă stau fotografiile din prima tinereţe.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 20.02.2022, 23:05

Alexandru Arşinel: E o fotografie de după inaugurarea Teatrului Românesc, secţiei române din Târgu Mureş cu promoţia din '62, când ne-am mutat la Târgu Mureş. Acolo am fost repartizaţi toată promoţia ca să înfiinţăm secţia română.

Dan Negru: Ce promoţie aţi avut, cine mai era?

Alexandru Arşinel: Mihai Gingulescu, Camelia Zorlescu, Costică Diplan, Aurel „Harry” Baranga, o promoţie bună. 

Dan Negru: Ce an să fie ăsta? 

Alexandru Arşinel: 1962, aici '63, un an după. Târgu Mureş. Ce a fost greu a fost cu fetele...

Dan Negru: Aţi avut decepţii în perioada asta? 

Alexandru Arşinel: Decepţii am avut când am venit în Bucureşti. Că eu, de fapt m-am mutat în Bucureşti pentru că aveam de gând să mă însor, iar cea cu care trebuia să mă însor mi-a făcut figură. 

Dan Negru: Adică? 

Alexandru Arşinel: Adică după ce am dat concurs aici, că taicăso mi-a condiţionat să vin în Bucureşti că ea va rămâne în Bucureşti

Dan Negru: Socrul cum ar veni 

Alexandru Arşinel: Socrul da. Am aflat că e cu altcineva. Eu acolo, ea aici, adică ştii.. bancul cu ăla...care cade în junglă şi îl iau acolo maimuţele şi îl freacă. El scapă la un momentdat şi povesteşte unui reporter. "Aveai de mâncare?" -  "Aveam de toate, aveam fructe.." - "Şi cum te simţi?" Eh, mă simt singur, păi ..ea acolo eu aici..." 

Dan Negru: A rămas maimuţa pe insulă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » "Legende" cu Dan Negru. Prima iubire a lui Alexandru Arşinel, cea cu care plănuia să se însoare, l-a înşelat : "Am aflat că e cu altcineva"