Antena Meniu Search
x

"Legende" cu Dan Negru. Prima iubire a lui Alexandru Arşinel, cea cu care plănuia să se însoare, l-a înşelat : "Am aflat că e cu altcineva"

Tânăr actor cu repartiţie tocmai la Teatrul din Târgu Mureş, Alexandru Arşinel şi-a început cariera cu o deziluzie. A fost trădat de iubita rămasă acasă, la Bucureşti, deşi avea toate motivele să fie căutat de admiratoare. Iar dovadă stau fotografiile din prima tinereţe.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 23:05

Alexandru Arşinel: E o fotografie de după inaugurarea Teatrului Românesc, secţiei române din Târgu Mureş cu promoţia din '62, când ne-am mutat la Târgu Mureş. Acolo am fost repartizaţi toată promoţia ca să înfiinţăm secţia română.

Dan Negru: Ce promoţie aţi avut, cine mai era?

Alexandru Arşinel: Mihai Gingulescu, Camelia Zorlescu, Costică Diplan, Aurel „Harry” Baranga, o promoţie bună. 

Dan Negru: Ce an să fie ăsta? 

Alexandru Arşinel: 1962, aici '63, un an după. Târgu Mureş. Ce a fost greu a fost cu fetele...

Dan Negru: Aţi avut decepţii în perioada asta? 

Alexandru Arşinel: Decepţii am avut când am venit în Bucureşti. Că eu, de fapt m-am mutat în Bucureşti pentru că aveam de gând să mă însor, iar cea cu care trebuia să mă însor mi-a făcut figură. 

Dan Negru: Adică? 

Alexandru Arşinel: Adică după ce am dat concurs aici, că taicăso mi-a condiţionat să vin în Bucureşti că ea va rămâne în Bucureşti

Dan Negru: Socrul cum ar veni 

Alexandru Arşinel: Socrul da. Am aflat că e cu altcineva. Eu acolo, ea aici, adică ştii.. bancul cu ăla...care cade în junglă şi îl iau acolo maimuţele şi îl freacă. El scapă la un momentdat şi povesteşte unui reporter. "Aveai de mâncare?" -  "Aveam de toate, aveam fructe.." - "Şi cum te simţi?" Eh, mă simt singur, păi ..ea acolo eu aici..." 

Dan Negru: A rămas maimuţa pe insulă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » "Legende" cu Dan Negru. Prima iubire a lui Alexandru Arşinel, cea cu care plănuia să se însoare, l-a înşelat : "Am aflat că e cu altcineva"