Antena Meniu Search
x

Irina Loghin şi-a dezvăluit secretul tinereţii. Cum arată aşa de bine la 82 de ani

La 82 de ani, Irina Loghin pare să fi descoperit elixirul tinereţii. Secretul stă în disciplina alimentară şi în stilul de viaţă sănătos. Doamna cântecului popular românesc ne dezvăluie cum îşi începe dimineaţa şi ce nu-i lipseşte din rutina zilnică, într-un nou episod din Legendele, cu Dan Negru.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 22:37

"Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. 

Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două.

Mişcare în fiecare zi

Că e ploaie, că e ger, că e caniculă. Rar mănânc peşte. Mănânc foarte multe seminţe. DImineaţa, îmi beau cătina, un pahar de cătină pe care o zdrobesc în maşină pe stomacul gol, dacă nu lămâie.

Cum începe leurda de primăvara, mergeţi la leurdă, dar fluidizează sângele, o salată de leurdă cu lămâie şi puţin ulei de măsline, laşi orice", a povestit Irina Loghin.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Irina Loghin şi-a dezvăluit secretul tinereţii. Cum arată aşa de bine la 82 de ani