Antena Meniu Search
x

Irina Loghin, despre cum se petreceau Revelioanele pe vremea lui Ceauşescu: ''Îi plăceau romanţele''

"Mi-ai dat, mamă, cântecul!" Este melodia pe care Irina Loghin a interpretat-o cel mai des şi care are în spate o poveste plină de emoţie. O descoperim împreună, într-un nou episod din seria Legendele, cu Dan Negru.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 22:34

Dan Negru: Vă văd aici la o masă, la o petrecere. Ştiu că ani de zile aţi cântaţi la Revelionale unde era invitat Nicolae Ceauşescu, ştiu că era un mare iubitor al muzicii dumneavoastră. Cum erau Revelioanele cu Ceauşescu?

Irina Loghin: Îi plăceau romanţele. A venit o dată Benone Sinulescu şi după ce a ieşit din scenă, a venit Ceauşescu în cabina unde stăteam noi şi i-a spus - Vezi că ai uitat o strofă! Benone a zis - da, o ştiu, dar am zis să nu o lungesc. Zice - nu, melodia trebuie cântată aşa cum este ea, are o continuare, are o legătură. 

Dan Negru: Ce vă cerea Ceauşescu să cântaţi? 

Irina Loghin: Multe romanţe.

Pe acelaşi subiect

Melodia despre care spune că a consacrat-o

Dan Negru: Care este melodia pe care o cântaţi cel mai des în cariera dumneavoastră?

Irina Loghin: Melodia care m-a consacrat este melodia - Mi-ai dat, mamă, cântecul, unde am avut ideea să o chem pe mama, să filmăm. La o cramă am filmat. Ne-am chinuit să filmăm această melodie foarte mult. Iar mama plângea de nu se putea filma deloc. Aşa din tot sufletul. Există filmarea. Atunci, zic eu, am trecut rampa mult. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Irina Loghin, despre cum se petreceau Revelioanele pe vremea lui Ceauşescu: ''Îi plăceau romanţele''