Antena Meniu Search
x

Marius Ţeicu, dezvăluiri cutremurătoare despre dispariţia fetei sale: "Am fost cu ea de sute de ori la analize şi la spital"

Viaţa compozitorului Marius Ţeicu este un carusel de trăiri intense. Naşterea unicului său copil i-a adus bucuria supremă. După 41 de ani, Patricia s-a stins însă din cauza unei boli crunte. Urmăriţi o nouă parte a interviului emoţionant oferit lui Dan Negru, într-un nou episod "Legendele".

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 22:58

  • Patricia, fiica lui Marius Ţeicu, s-a stins din viaţă la doar 41 de ani.

Dan Negru: Ea este Patricia.

Marius Ţeicu: Da. Deci naşterea ei a fost cea mai mare fericire din viaţa mea. A fost multă bucurie, cât a trăit, iar cea mai mare durere a mea şi a Rodicăi a fost când a plecat. 

Dan Negru: Din ce an este fotografia respectivă?

Marius Ţeicu: Este o fotografie din 1976. Atunci s-a născut Patricia. Se vede şi cum este George Grigoriu în spate.

Pe acelaşi subiect

Dan Negru: Oh, Doamne! George Grigoriu! V-a fost naş, nu este aşa? 

Marius Ţeicu: Da, iar naşii Patricei au fost cei doi fraţi gemeni, copiii lui George Grigoriu, Patricia şi Cezărică, Cezar Grigoriu, dar noi îi spunem Cezărică. Au fost naşii. Ei erau copii şi au fost naşii Patricei.

Dan Negru: A fost, Marius, a fost un virus care a declanşat leucemia, nu?

Marius Ţeicu: Da, a fost retroceva. Nu mai ţin minte. Uite că ştiam pe dinafară. Nu le mai ţin minte, a fost un virus, dar nu mai ştiu dacă retrovirus, dar, da, a fost un virus care a declanşat leucemia. Cred că retrovirus sau ceva de genul acesta. Putea să aibă două finalizări. Ori să paralizeze, tot restul vieţii, ori să facă leucemie. A făcut leucemie. Noi am sperat, atunci, că prin tratament, prin astea, dar a trecut timp de trei ani prin nişte lucruri groaznice. Am fost cu ea de sute de ori la analize şi la spital. Umblam cu eprubeta de sânge după mine şi duceam la câte un institut unde era mai performant în a face analize. Ne bucuram când era mai bine, dar după aia iar era mai rău. A făcut tot ce ... vai de capul meu şi de viaţa mea. 

Dan Negru: Marius, ai mai reuşit să mai compui după ce s-a stins Patricia?

Marius Ţeicu: Nu, nu, n-am mai reuşit.

Dan Negru: Ai apucat să-i spui tot?

Marius Ţeicu: Niciodată nu apuci să spui tot unui om pe care îl pierzi că, îţi dai seama, că nu i-am spus tot.

Dan Negru: Trebuie să spun că fotografia Patricei a fost aleasă de tine şi că nu am vrut noi să-ţi stârnim emoţiile.

Marius Ţeicu: Da, da. A fost aleasă de mine pentru că trebuia să fie şi ea aici. 

Dan Negru: E întotdeauna.

Marius Ţeicu: Da.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Marius Ţeicu, dezvăluiri cutremurătoare despre dispariţia fetei sale: "Am fost cu ea de sute de ori la analize şi la spital"