Antena Meniu Search
x

11 ani de chin. Motivul şocant pentru care o femeie din Columbia a trăit peste un deceniu cu dureri insuportabile. Care a fost greşeala medicilor

O femeie din Columbia, care a trăit în chinuri timp de 11 ani, a fost şocată să afle că motivul durerii avea să fie un ac și un fir de aţă uitate în interiorul corpului ei după o operaţie. Acestea au rămas blocate în corpul ei după o operaţie de legare a trompelor uterine din anul 2012, relatează Mirror.

de Aura Trif

la 24.04.2023, 18:34

María Forero, din Columbia, a petrecut ani de zile în agonie fără să știe ce îi provoacă durerea, înainte ca o ecografie RMN să dezvăluie că avea un ac şi o aţă blocate în interiorul corpului.

María a suferit o operație după ce a născut al patrulea copil. Tânăra de 39 de ani, a avut trompele uterine legate astfel încât să nu mai poată rămâne însărcinată. Dar acul și aţa au fost lăsate accidental în corpul ei după operația din 2012.

La doar câteva zile după procedura de legatură a trompelor, María a început să resimtă dureri severe care s-au agravat treptat. I s-au prescris medicamente pentru a o ajuta să facă față, dar durerea a crescut în continuare și, în cele din urmă, medicii i-au administrat analgezice mai puternice.

Femeia a trăit 4.000 de zile cu dureri din cauza acului și aţei uitate în corp

Pe acelaşi subiect

María, care locuiește în satul rural San Isidro, în apropiere de Medellín, a spus că durerea era atât de puternică încât adesea nu putea să doarmă sau să se miște. Situația i-a schimbat viața și a dus la o serie de schimbări pe plan profesional. A ajuns să trăiască cu această afecțiune dureroasă timp de peste un deceniu înainte de a fi găsită cauza.

María a explicat că era nevoită să călătorească cu motocicleta soțului ei pentru a-și vedea medicul. Cuplul nu a putut deseori să călătorească în lunile de iarnă din cauza stării drumurilor rurale.

Starea ei a fost în cele din urmă diagnosticată când o ecografie și o scanare RMN au arătat cauza durerii ei, lăsând-o pe María și pe doctori uimiți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » 11 ani de chin. Motivul şocant pentru care o femeie din Columbia a trăit peste un deceniu cu dureri insuportabile. Care a fost greşeala medicilor