Antena Meniu Search
x

"A atins inimile tuturor. Cu toții aveam lacrimi în ochi". Gestul impresionant făcut de un băiețel de 11 ani, într-un magazin din UK

Un băiețel de 11 ani a topit inimile unor cumpărători dintr-un supermarket. Actul incredibil de bunătate al copilului a emoționat și impresionat oamenii care spun că „nu va fi uitat niciodată”. 

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 10:19

Gestul impresionant făcut de un băiețel de 11 ani, într-un magazin din UK
Gestul impresionant făcut de un băiețel de 11 ani, într-un magazin din UK - Katie Doughty

Rhys Tailor a economisit câțiva bănuți pentru a-și cumpăra ghete noi de fotbal. În cele din urmă, a decis să-și cumpere doar un tricou și a rămas cu câțiva bani în plus.  Atins de neputința unui bărbat în vârstă, copilul a decis să-i plătească bătrânului cumpărăturile, pentru că el nu avea bani suficienți, relatează Mirror.

Mi-a spus că bărbatul se chinuia să-și plătească cumpărăturile. Nu a vrut să-mi spună la început, dar când am aflat i-am spus că este un gest atât de frumos. A cumpărat mâncare și pentru un bărbat fără adăpost și a venit acasă cu o surpriză pentru mine, a tipărit o poză cu mine și cu el. Încerc să-l învăț că lumea este materialistă, dar oamenii nu își vor aminti lucruri pe care le cumperi, își amintesc cum îi faci să se simtă. Am spus că nu trebuie să fie bani, singurul lucru pe care trebuie să-l acordăm este timpul nostru, vorbind cu oamenii, întrebându-i cum se simt. Îl învăț că fericirea este un produs secundar al trăirii și să fii bun și iubitor. Sunt foarte mândru de el și a spus că se simte mai bine pentru că a făcut asta, decât pentru că și-a cumpărat acel tricou”, a declarat Katie.

Gestul uimitor al lui Rhys nu a trecut neobservat. O postare pe Facebook a strâns în curând sute de comentarii și aprecieri după ce un cumpărător a decis să împărtășească gestul copilului și cu restul lumii. Postarea anonimă de pe Crimewatch Wirral Facebook  a lăudat acțiunile lui Rhys.

El cumpăra doar un articol. Dar a insistat să plătească pentru cumpărăturile domnului, care era în spatele lui, la coadă. Când bărbatul l-a întrebat pe băiat „de ce?", baiatul a raspuns "Vreau sa ajut lumea". Apoi a platit pentru cumparaturile barbatului", scrie la descrierea postării. 

Pe acelaşi subiect

Oamenii au fost de-a dreptul impresionați de gestul copilului

Pentru părinții lui Rhys Taylor, ce tânăr amabil și plin de compasiune ați crescut. Nu numai că a ajutat pe cineva, dar a atins și inimile tuturor. Cu toții aveam lacrimi în ochi, un gest atât de altruist și chibzuit. Pentru Rhys Taylor, ești o legendă care ne-a făcut să credem în umanitate, bunătatea ta nu va fi uitată niciodată. Auzim atât de multe despre tineri care provoacă probleme, dar Rhys este dovada vie că avem și o mulțime de tineri uimitori, care pot învăța adulții cum să fim amabili, cum să punem o altă persoană înaintea noastră. Cred că Rhys Taylor merită respectul și admirația noastră maximă. El este unic și nu-i voi uita niciodată bunătatea. Viața este atât de grea în acest moment, dar tineri precum Rhys fac lumea un loc mai bun", scrie în descrierea postării. 

Mulți oameni au apreciat gestul minunat

Ce tânăr drăguț, amabil și grijuliu, ți-ai făcut părinții mândri

Bravo Rhys. Mama lui trebuie să fie mândră, ai crescut un fiu frumos cu o inimă de aur”

Îi doresc tânărului tău toată fericirea, norocul și dragostea”, Sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "A atins inimile tuturor. Cu toții aveam lacrimi în ochi". Gestul impresionant făcut de un băiețel de 11 ani, într-un magazin din UK