Antena Meniu Search
x

A cheltuit 10.000 de lire sterline pentru a arăta ca o pisică. Tânăra din Australia vrea să îi inspire acum şi pe alţii: "Nu m-am simţit niciodată mai confortabil"

O tânără din Australia a plătit peste 10.000 de lire sterline pentru a arăta ca o pisică. Motivul? Simte că îi va inspira pe alții. Jolene Dawson, în vârstă de 28 de ani, spune că "nu s-a simțit niciodată mai mult ea însăși" după ce a suferit mai multe proceduri pentru a avea un bot de pisică și pentru a-şi modifica nările. 

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 16:45

A cheltuit 10.000 de lire sterline pentru a arăta ca o pisică. Tânăra din Australia vrea să îi inspire acum şi pe alţii: "Nu m-am simţit niciodată mai confortabil"
A cheltuit 10.000 de lire sterline pentru a arăta ca o pisică. Tânăra din Australia vrea să îi inspire acum şi pe alţii: "Nu m-am simţit niciodată mai confortabil" - Mirror

Fotografiile trimise de Jolene pentru Mirror arată transformarea ei dramatică, pe care tânăra muziciană a decis să o facă după ce a simțit că prezența ei în rețelele sociale avea nevoie de o reîmprospătare. E o prezenţă simţită în social media, având 18.000 de urmăritori pe Instagram și pe TikTok şi crede că aspectul de pisică îi va inspira şi pe alți tineri.

"Nu m-am simțit niciodată mai mult și acum mă simt confortabil să postez din nou pe Instagram, uneori fără machiaj. Am început îndepărtarea părului cu laser pe colțurile exterioare ale frunții pentru a crea loc pentru implanturile subdermice", a spus Jolene pentru Mirror. "Relaționez foarte mult cu pisicile, așa că am ales o pisică. Sunt foarte independente și foarte șic, ca mine. Când eram copil, aveam un Devon Rex (n.r. rasă de pisică) și era foarte șic."

Iniţial, fata şi-a dorit să arate ca o păpuşă Bratz şi a cheltuit 55.000 de lire sterline

Artista, care locuiește în Gold Coast, Australia, și-a găsit succesul ca influenceriţă după ce a cheltuit 55.000 de lire sterline pentru operații estetice pentru a arăta ca o păpușă Bratz. Cu toate acestea, anul acesta, a simțit că prea mulți alți influenceri de pe Instagram au ales înfăţişarea păpușilor Bratz, așa că a crezut că și-a pierdut relevanţa din online.

Pentru a se transforma în pisică, numai injectabilele au costat-o ​​pe Jolene echivalentul a 6.000 de lire sterline, iar procedura de fir pentru nări a fost aproximativ echivalentul a 4.000 de lire sterline, majoritatea provenind din economii și bani câștigați ca muzician.

Tânăra şi-a luat inspiraţia din rolul lui Michelle Pfeiffer în Catwoman

"De la începutul călătoriei mele cu păpușile Bratz, se pare că orice influenceriţă vrea să arate ca o păpușă Bratz și, de atunci, mi-am schimbat inspirația la o apariție mai felină, deoarece relaționez mult cu pisicile... Unii oameni chiar m-au oprit să-mi spună că le place foarte mult acest nou aspect. Aș dori să-i mulțumesc chirurgului meu plastician... Întotdeauna am iubit-o pe Michelle Pfeiffer în rolul de Catwoman când eram copil", a continuat Jolene. 

Noile poze postate de Jolene au sute de aprecieri pe Instagram. "Ești o femeie frumoasă"; "Arăţi uimitor așa", sunt doar două dintre comentariile de pe reţeaua de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A cheltuit 10.000 de lire sterline pentru a arăta ca o pisică. Tânăra din Australia vrea să îi inspire acum şi pe alţii: "Nu m-am simţit niciodată mai confortabil"