Antena Meniu Search
x

A devenit milionară peste noapte dar habar nu a avut. Femeia din UK a aflat abia câteva luni mai târziu, printr-o pură întâmplare: "Șocul vieții mele"

O femeie de 56 de ani a ajuns milionară după ce a câștigat la loterie, însă a aflat abia câteva luni mai târziu, după ce și-a verificat e-mailurile. Mai mult, pentru că a câștigat 1,7 milioane de euro, femeia a decis să-și vândă mașina cu doar 1,17 euro, celei mai bune prietene. 

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 17:49

A devenit milionară peste noapte dar habar nu a avut. Femeia din UK a aflat abia câteva luni mai târziu, printr-o pură întâmplare
A devenit milionară peste noapte dar habar nu a avut. Femeia din UK a aflat abia câteva luni mai târziu, printr-o pură întâmplare - Loteria Națională

Deborah Burgess, în vârstă de 56 de ani, a spus că a fost „minunat” să-și poată ajuta cea mai bună prietenă, Louise Smith, vânzându-și Peugeotul 2008 pentru doar doi euro. Deborah, din Leicestershire, a fost „milionară de luni de zile, dar nu a știut”. Femeia s-a îmbolnăvit și după ce a stat în spital mai mult timp, a plecat în vacanță pentru a se recupera complet, potrivit BBC.

Nu a știut că a devenit milionară

Când în sfârșit și-a verificat biletele la Loteria Națională în octombrie, și-a dat seama că de fapt câștigase premiul cel mare. Ea a crezut inițial că mesajul de la Loteria Națională ar putea fi o înșelătorie.

„Mi-am cumpărat o mașină nouă. Nu este nouă, ci un Hyundai drăguț. Nu aveam de gând să-mi vând mașina, dar prietena mea a vrut să mi-o cumpere. Ea a vrut să plătească un prețul potrivit, dar pentru că am câștigat i-am vândut-o pentru doar o liră (1,17 euro)", a declarat femeia. 

„Am avut șocul vieții mele când mi-am verificat contul”, a continuat femeia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A devenit milionară peste noapte dar habar nu a avut. Femeia din UK a aflat abia câteva luni mai târziu, printr-o pură întâmplare: "Șocul vieții mele"