Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A mâncat o prăjitură făcută de iubită și a fost găsit mort câteva zile mai târziu. Ce au găsit polițiștii în desert: "Este aberant"

O femeie Rio de Janeiro, Brazilia și-a ucis iubitul, după ce l-a convins să mănânce un desert făcut de ea. Budinca pe care bărbatul a mâncat-o ar fi fost plină de droguri, care i-au fost fatale. Camerele de supraveghere dintr-un lift au surprins momente tandre între cei doi, chiar înainte de tragedie.

de Redactia Observator

la 03.06.2024 , 12:08

A mâncat o păjitură făcută de iubită și a fost găsit mort câteva zile mai târziu
A mâncat o păjitură făcută de iubită și a fost găsit mort câteva zile mai târziu - Mirror

Luiz Ormond a fost găsit mort în casa lui din Rio de Janeiro, Brazilia, într-o stare avansată de descompunere. Vecinii au sunat la poliție după ce mirosul care venea din casa bărbatului a devenit insuportabil, potrivit Mirror

Deși a fost făcută o autopsie, medicii nu au găsit cauza morții însă tractul digestiv al bărbatului a fost găsită ciocolată. Poliția crede că Luiz a fost otrăvit de iubita lui, Júlia Cathermol, care a fost văzută cu el într-un lift ținând o farfurie cu brigadeiros, un desert tradițional brazilian.

Și-a ucis iubitul cu un desert

Articolul continuă după reclamă

Femeia nu a acționat singură. Un bărbat pe nume Suyany Breschak ar fi fost complicele ei. El a fost arestat și le-a spus polițiștilor că Júlia a otrăvit desertul cu 50 de tablete zdrobite dintr-un medicament care conține morfină, pe care l-a cumpărat de la o farmacie cu nouă zile în urmă.

Pe acelaşi subiect

Trupul bărbatului a fost descoperit pe podea, cu mai multe ventilatoare care băteau spre o fereastră larg deschisă. Poliția crede că Luiz a stat în casă cu cadavrul tot weekendul și a plecat abia luni dimineața.

Portarul blocului a declarat poliției într-o declarație că Luiz „părea a fi sub influența unor medicamente sau droguri”. El a adăugat că Júlia părea „nervoasă” când a văzut-o ultima oară și a susținut că i-a spus că iubitul ei este „bolnav, în pat, acasă”.

„Este un caz aberant pentru că arată o răceală extremă. Ea ar fi stat în apartamentul victimei, cu cadavrul, în jur de trei-patru zile. Acolo ar fi dormit lângă cadavru, s-ar fi hrănit, ba chiar ar fi coborât la sală, s-ar fi antrenat, s-ar fi întors în apartamentul unde se afla cadavrul”, au declarat autorițățile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » A mâncat o prăjitură făcută de iubită și a fost găsit mort câteva zile mai târziu. Ce au găsit polițiștii în desert: "Este aberant"