Antena Meniu Search
x

Video Verişorul Raisei, criminal la 15 ani. Băiatul a recunoscut tot. Cum a primit tatăl său vestea: "A greşit, e copilul meu!"

Misterul dispariţiei şi morţii Raisei a fost elucidat. Raportul procurorilor arată că fetiţa de doi ani şi jumătate a avut o moarte violentă, iar probele găsite îl fac vinovat pe verişorul copilei. De altfel, adolescentul de 15 ani şi-a recunoscut faptele şi a fost reţinut. Anchetatorii exclud varianta ca acesta să fi avut vreun complice.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 17:12

  • Reporter: Nepotul dumneavoastră, până la urmă, a recunoscut că v-a ucis fiica?
  • Mama Raisei: Da.
  • Reporter: Ce părere aveţi?
  • Mama Raisei: Mai are complici. 
  • Reporter: De ce credeţi asta?
  • Mama Raisei: Pentru că era prea mic.
  • Tatăl Raisei: Nicio şansă, nu a fost singur.

Verișorul Raisei, reținut pentru omor

Părinţii Raisei cred în continuare că verişorul fetiţei nu a făcut cumplita faptă singur. Băiatul de 15 ani, care are probleme de auz şi de vorbire, şi-a recunoscut fapta, după mai bine de 10 ore de audieri. Anchetatorii exclud varianta unui complice. 

Vezi și

"A povestit azi noapte faţă de procurorii de la Parchet că este adevărat, că el a omorât-o. A greşit, e copilul meu, îmi pare rău de el, îmi pare rău ce s-a întâmplat, îmi pare rău şi de nepoata mea. Dacă el a făcut-o îşi merită pedeapsa", spune Cristinel Ghelmegeanu, tatăl criminalului.

Pe acelaşi subiect

Raisa, ucisă într-un atac violent

Necropsia a arătat că atacul a fost extrem de violent. Micuţa a fost înjunghiată şi strangulată. Anchetatorii au găsit urme de sânge pe hainele băiatului, iar probele ADN au arătat că aparţinea Raisei. Experţii încearcă acum să-şi dea seama cum a ajuns un copil să aibă astfel de porniri criminale. 

"Sunt două lumi complet diferite pe care le vedem aici. Pe de-o parte, acest tânăr care ajută familia, stă cu copiii. Şi pe de altă parte, această persoană care comite o crimă. Eu îmi imaginez că acest copil a fost expus de-a lungul timpului la fapte similare, a văzut fapte similare. Nu a fost un act fără voinţă, fără certitudinea faptei, faptul că a tăinuit ce s-a întâmplat arată că avem de-a face cu o personalitate criminală", explică Irina Gruia, psihoterapeut.

Drama familiei din Breasta, Dolj

Băiatul va fi dus la spital pentru o expertiză psihiatrică. Între timp, drama familiei continuă. Părinţii Raisei încearcă acum să-şi recupereze băieţelul de 4 ani ajuns în grija unui asistent maternal

  • Mama Raisei: Pentru ce să mai trăiesc? Pentru ce? Pentru nimic, că mi-a luat Protecţia Copilului copilul. 
  • Reporter: Ce vi s-a zis?
  • Mama Raisei: Mi s-a zis că nu pot să îmi mai dea copilul.

"Pe perioada plasamentului în regim de urgenţă, drepturile părinteşti sunt suspendate. Ulterior se va încerca, reintegrarea copilului în familie, dar aceste demersuri sunt de durată", a declarat Monica Stuparu, purtător de cuvânt DGASPC.

Raisa va fi înmormântată sâmbătă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Verişorul Raisei, criminal la 15 ani. Băiatul a recunoscut tot. Cum a primit tatăl său vestea: "A greşit, e copilul meu!"