Antena Meniu Search
x

Video Raisa, ucisă de verişorul de 15 ani în chinuri. Probele care l-au făcut pe tânăr să mărturisească tot

Verişorul Raisei a recunoscut că a ucis-o pe fetiţa de doi ani şi jumătate din Dolj. Adolescentul de doar 15 ani a fost arestat, după audieri maraton în care a fost confruntat cu probe de necontestat. Părinţii copilei cred în continuare că nepotul lor n-a acţionat de unul singur şi a avut complici. 

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 19:50

În faţa camerelor, individul de doar 15 ani n-a scos un cuvânt. A recunoscut, însă, oribila crimă în biroul anchetatorilor, la finalul unor audieri maraton care au durat în jur de 15 ore. 

Vărul Raisei a recunoscut crima după ore întregi de audieri

Iniţial, individul care ar avea probleme de auz şi vorbire, a insistat că este nevinovat şi că nu el a ucis-o pe fetiţa de doi ani şi jumătate. Aşa că anchetatorii l-au încolţit cu probele ridicate din casa lui. Pe pantalonii lui era sângele copilei, au arătat testele de laborator. Mai mult, ultima dată Raisa a fost văzută în viaţă în preajma lui. Pus în faţa acestor dovezi, n-a avut încotro şi a mărturisit. 

Vezi și

Medicii legişti au stabilit că fetiţa a murit în chinuri groaznice. Pe corpul ei firav au găsit urme de sugrumare şi multe înţepături de cuţit. Totul s-ar fi întâmplat în cele 20 de minute în care cei doi au rămas nesupravegheaţi în casă. Anchetatorii încearcă să înţeleagă motivul crimei. Ce s-a întâmplat în acele minute şi ce a declanşat ieşirea criminală a adolescentului. 

Pe acelaşi subiect

"Eu îmi imaginez că acest copil a fost expus unor fapte similare, a văzut fapte similare, a fost probabil expus la violenţă. Doar o persoană care acumulează multă violenţă poate să exprime o astfel de violenţă", spune Irina Gruia, psiholog.

Părinţii copilei cred că cineva l-a ajutat să-i ascundă trupul

Părinţii Raisei cred în continuare că nepotul lor n-a acţionat singur şi cineva l-a ajutat să ascundă trupul fetiţei. Dramele familiei nu se opresc aici. Fratele Raisei, un băieţel de patru ani, a ajuns în grija statului. 

"Drepturile părinteşti sunt suspendate. Se va încerca reintegrarea copilului în familie, dar aceste demersuri sunt de durată. va fi inclus într-un program de consiliere psihologică", a precizat Monica Stuparu, DGASPC.

Pentru că are doar 15 ani, verişorul Raisei va executa doar jumătate din pedeapsa pentru omor calificat. Iar asta înseamnă cel mult 14 ani de închisoare. Sâmbătă, copila de doi ani şi jumătate va fi înmormantată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Raisa, ucisă de verişorul de 15 ani în chinuri. Probele care l-au făcut pe tânăr să mărturisească tot