Antena Meniu Search
x

A murit cu trei săptămâni înaintea fiicei, după ce nu a putut suporta gândul că tânăra va muri de cancer: "Nu a putut s-o vadă cum moare"

Un bărbat de 70 de ani a murit cu doar 3 săptămăni înainte fiicei sale, după ce aceasta a aflat că are cancer în fază terminală. Familia spune că Tony a murit pentru că nu a suportat să-și vadă fiica cum se stinge din cauza cancerului. 

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 17:17

Angela Courtney, în vârstă de 47 de ani, a fost diagnosticată cu cancer pancreatic anul trecut și se pregătea să-și petreacă ultimul Crăciun alături de cei dragi când a primit vestea că tatăl ei Tony, electrician de meserie, a murit în timp ce se afla la muncă, pe 14 decembrie. Femeia, din Huyton, Merseyside, a murit la doar trei săptămâni mai târziu, pe 3 ianuarie, relatează Mirror.

Tony a murit pentru că nu a suportat să-și vadă fiica cum moare

Angela i-a lăsat în urmă pe iubitul ei John și pe fiul său de 6 ani, Jonny, Tony, în vârstă de 70 de ani, și- lasăt în urmă soția Christine Courtney, în vârstă de 68 de ani, și trei copii, Tony, în vârstă de 49 de ani, Bootsy, în vârstă de 46 de ani, și Beverley, în vârstă de 43 de ani. Familia lui Tony crede că acesta a murit din cauza durerii sufletești, după ce a aflat despre diagnosticul de cancer al fiicei sale.

„Credem că a murit cu inima zbrobită pentru că pur și simplu nu a putut s-o vadă cum moare. Noi credem a murit înaintea ei pentru că nu a mai suportat”, a spus fiica sa, Beverley Jeffreys.

Pe acelaşi subiect

„Angela a fost sincer unul dintre cei mai buni oameni, avea un suflet atât de frumos. Nimeni nu putea spune un cuvânt rău despre ea. Era bună, prietenoasă, amuzantă și trăia doar pentru familia ei”, a spus Beverley despre sora ei.

Angela a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer pancreatic în stadiul trei în ianuarie anul trecut, după 12 luni de în care a mers la doctor constant pentru a afla ce are. Medicii au crezut inițial că Angela suferea de o hernie după ce s-a plâns de dureri abdominale și de pierdere rapidă în greutate.

Medicii au crezut inițial că Angela suferea de o hernie

Cu toate acestea, ea a fost mai târziu diagnosticată cu cancer pancreatic și, după ce a fost supusă chimioterapiei, i s-a dat vestea devastatoare: boala era în fază terminală. Ea a fost mutată la Marie Curie Hospice din Liverpool în octombrie, unde a murit la începutul lunii ianuarie, înconjurată de familia ei. Familia le-a cerut persoanelor care au participat la înmormântare să poarte panglici mov pentru a crește gradul de conștientizare despre cancerul pancreatic.

„Toți cei care au mers să o vadă pe Angela și tot personalul de la spital, toată lumea ar spune cât de demnă a fost. Ea a fost pur și simplu uimitoare. Nu s-a plâns niciodată și a făcut față la toate astea. Când a murit tata, toată lumea s-a concentrat pe Angela și pe starea ei, a trebuit să mă duc la spital și să-i dau vestea îngrozitoare. Avea inima frântă. Plângea și spunea „tot ce îmi doream era un Crăciun frumos”. A fost cu adevărat, foarte trist”, a spus Beverley.

„Era un dependent de muncă. Își plăcea ceea ce făcea și era atât de amuzant. A fost unul dintre acei oameni care te-ar fi ajutator oricând cu o favoare. Era un tată și un bunic muncitor", a spus Beverley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » A murit cu trei săptămâni înaintea fiicei, după ce nu a putut suporta gândul că tânăra va muri de cancer: "Nu a putut s-o vadă cum moare"