Antena Meniu Search
x

A rămas fără maşina de 120.000 de euro la o zi după ce a plecat în Spania în vacanţă. Omul de afaceri o parcase în aeroportul din UK

Vacanța din Spania a unui CEO britanic a fost distrusă, după ce acesta a aflat că bolidul său în valoare de 119.000 euro a fost furat din parcarea aeroportului.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 22:39

Alan Powell, în vârstă de 51 de ani, şi-a lăsat Range-ul Rover în parcarea aeroportului Luton Priority Parking pe 10 aprilie, înainte de a pleca în vacanță, în Spania, cu soția și soacra sa. Vacanța, în care bărbatul trebuia să se bucure de timpul liber și să-și încarce bateriile, s-a terminat mai repede decât ar fi crezut. A doua zi după ce a plecat, a primit o alertă pe aplicația pe care o avea pe telefon pentru mașina lui. Până atunci, mașina fusese deja condusă mai mult de 80 de kilometri, relatează Mirror.

Polițiștii nu au găsit vinovații, care au dispărut fără urmă cu mașina bărbatului. Totuși, lui Alan i s-a spus că mașina ar fi fost deja scoasă din țară de către hoți. „Dacă aș fi lăsat mașina într-o parcare veche, nu aș plânge din cauza asta, dar să o las într-o parcare a unei instituții, păzită, de aceea sunt supărat", a spus bărbatul.

I-au furat mașina de lux dintr-o parcare păzită, pentru care a plătit peste 200 de euro

Hoții au reușit să fure mașina după ce ar fi reușit să cloneze cheile. Mașina a fost depistată prin aplicație doar puțin timp, până când hoții și-au dat seama și au scos trackerul. „Poliția m-a informat că cheia a fost clonată și că trackerul a fost scos, nu se așteaptă să o mai găsească", a spus Alan.

Alan a dezvăluit că a plătit 203 euro pentru a-și putea lăsa mașina de lux în parcarea care părea bine păzită, înainte de a pleca timp de o săptămână în Torrevieja. Bărbatul a lăsat cheile operatorilor de parcare, pentru ca aceștia să poată muta mașina.

"Este incredibilă atitudinea paznicilor din aeroport. Ai încredere și plătești o grămadă de bani pentru a parca acolo, dar adevărul este că dacă aș fi avut cheia, atunci mașina mea ar fi în continuare în parcare. Este pur și simplu dezgustător. Motivul pentru care spun asta este pentru că nu vreau ca nimeni altcineva să treacă prin asta", a spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » A rămas fără maşina de 120.000 de euro la o zi după ce a plecat în Spania în vacanţă. Omul de afaceri o parcase în aeroportul din UK