Antena Meniu Search
x

"A reușit să o împingă din fața mașinii". Și-a salvat fetița de la moarte, iar acum ea se luptă să trăiască. Mama din UK, spulberată de vehicul într-o cafenea

A făcut orice ca să-și salveze fiica. O mamă din UK se zbate între viață și moarte, după ce i-a salvat viața fetiței sale, când o mașină s-a izbit de cafeneaua în care se aflau.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 15:58

Și-a salvat fetița din ghearele morții, iar acum ea se luptă să trăiască. Femeia din UK, izbită în plin de mașina care a intrat în cafeneaua în care erau
Și-a salvat fetița din ghearele morții, iar acum ea se luptă să trăiască. Femeia din UK, izbită în plin de mașina care a intrat în cafeneaua în care erau - Facebook / Harriet Moxon

Harriet Moxon, în vârstă de 34 de ani, era în vacanță cu familia ei în Fuerteventura. La un moment dat, soțul lui Harriet a mers cu fiul lor, iar ea a rămas la masă cu Eve, fetița care a fost la un pas de moarte. În acel moment, o mașină a intrat cu viteză în cafeneaua în care se aflau. Fără să stea pe gânduri, Harriett s-a repezit să o împingă pe Eve, fiica ei, din drum, dar mașina a izbit-o din plin pe ea, potrivit Mirror.

Harriet a văzut mașina venind și a reușit să o împingă pe Eve, fiica ei de cinci ani, din fața mașinii și a suportat aproape ea însăși impactului”, a declarat sora lui Harriett, Charlotte Rigeon.

Și-a salvat fiica din fața morții

Harriet a fost transportată de urgență cu un elicopter la spitalul principal din Ventura. Acolo, ea a suferit o intervenție chirurgicală urgentă pentru a-i îndepărta splina care sângera. Ea a fost ulterior transferată la un spital din Gran Canaria pentru operații suplimentare ale coloanei vertebrale dar și operații la ficat.

Pe acelaşi subiect

Charlotte, paramedic de profesie, a dezvăluit detaliile tulburătoare despre calvarul prin care a trecut Harriet. Ea a petrecut cinci zile intubată și conectată la aparate în secția de terapie intensivă înainte de a da semne de recuperare. Dar Harriet, din Harrow, nord-vestul Londrei, se confruntă acum cu o leziune a coloanei vertebrale care i-a schimbat viața și care i-ar putea aduce complicații la ficat, din cauza unei lacerații persistente care refuză să se vindece. 

Când am auzit „răni catastrofale”, am știut. Am știut că voi zbura pentru a putea recupera cadavrul surorii mele. Am mai asistat la aceste scene și oamenii nu scapă în viață.” a mărturisit  Charlotte.

Opt persoane au fost rănite în total în accident, potrivit Canarian Weekly. Mașina era închiriată iar la volan se afla un turist englez. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "A reușit să o împingă din fața mașinii". Și-a salvat fetița de la moarte, iar acum ea se luptă să trăiască. Mama din UK, spulberată de vehicul într-o cafenea