Antena Meniu Search
x

Video Accident în Sighetu Marmației. Cum se simte fetița de 10 ani lovită pe trecere sub ochii bunicii și ai mătușei

Accident grav de circulaţie în Sighetu Marmaţiei. O fetiţă de 10 ani a fost grav rănită după ce a fost lovită violent de o maşină pe trecerea de pietoni. Copila se întorcea de la şcoală şi era împreună cu bunica şi mătuşa ei, care au fost şi ele rănite în urma impactului, şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 13.09.2023, 13:46

Vezi și

Şoferiţei, în vârstă de 60 de ani, din Săpânţa, i s-au luat probe de sânge şi a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Fetiţa a fost transportată de urgenţă, în stare gravă, la Spitalul Judeţean Baia Mare cu un elicopter SMURD.

"Accidentul de circulație a avut loc exact în momentul în care micuța în vârstă de 10 ani, bunica și mătușa ei au intenționat să treacă strada. În acel moment o șoferiță în vârstă de 60 de ani le-a lovit din plin pe cele trei. Fetița a fost transportată în stare gravă la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD și mai apoi transferată la Spitalul de Urgență din Baia mare, unde este internată și acum, la Chirurgie pediatrică. Medicii spun că, din fericire, starea ei este stabilă, dar va avea parte de zile grele în continuare deoarece a suferit mai multe fracturi", a transmis reporterul Observator Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident în Sighetu Marmației. Cum se simte fetița de 10 ani lovită pe trecere sub ochii bunicii și ai mătușei