Antena Meniu Search
x

A urcat în taxi, pe drum spre moarte: trupul Ariadnei, găsit a doua zi pe autostradă. Familia a recunoscut-o după tatuaj, în pozele publicate de poliţia mexicană

După o noapte de distracţie în oraş, Ariadna a urcat într-un taxi. Atunci a fost văzută pentru ultima oară în viaţă. Tânăra de 25 de ani nu a mai ajuns niciodată acasă, iar familia şi prietenii au început să o caute disperaţi. Din nefericire, nu-i vor mai auzi niciodată vocea. I-au descoperit trupul neînsufleţit pe o autostradă din Mexic.

de Redactia Observator

la 05.11.2022, 12:30

Ultima oară, Ariadna a fost văzută urcând în taxi
Ultima oară, Ariadna a fost văzută urcând în taxi - Twitter / Shutterstock

Ariadna Fernanda López Díaz a dispărut după o noapte de pomină, în care a petrecut în oraş până spre dimineaţă. Tânăra în vârstă de 25 de ani a urcat într-un taxi, dar nu a mai ajuns niciodată la destinaţie. Potrivit Mirror, trupul ei a fost găsit abandonat pe o autostradă din Mexic.

Ultima oară, Ariadna a fost văzută urcând în taxi

Dispariţia tinerei a fost anunţată pe 30 octombrie, în zona La Condesa din Mexico City. Fusese la un bar din cartier, unde se întâlnise cu mai mulţi prieteni. De la ei şi-a luat ultimul rămas bun, înainte să urce în maşină. A doua zi, un grup de biciclişti a observat cadavrul pe autostradă, la o distanţă de 85 de kilometri de capitala ţării. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii s-au trezit în faţa unei enigme. Au postat pe internet imagini cu tatuajul victimei, pentru a putea identifica persoana decedată. Două zile mai târziu, autorităţile au confirmat că trupul este al Ariadnei.

Familia şi prietenii victimei cer să se facă dreptate pentru tânăra ucisă cu violenţă şi jură că nu se vor da bătuţi până ce criminalul nu ajunge după gratii. Un prieten de-al fetei, Clau Lo, a povestit că mama Ariadnei trecuse recent în nefiinţă, răpusă de cancer, iar moartea tinerei este o nouă tragedie care se abate asupra casei lor în scurt timp. De asemenea, a mulţumit bicicliştilor care au găsit cadavrul: "Recunoştinţă eternă pentru Ricardo, care a găsit trupul şi s-a asigurat că va avea parte de o înmormântare aşa cum se cuvine. Dumnezeu să îl binecuvânteze!". Poliţiştii nu au arestat încă niciun suspect în acest caz, iar investigaţiile continuă.

Poveste de coşmar: Tânără răpită de taximetrist

Nu este singurul astfel de caz petrecut recent în Mexic. În presă a apărut şi povestea de coşmar a unei tinere care a fost răpită după ce a urcat într-un taxi. Lidia a recurs la un gest extrem când şi-a dat seama că şoferul nu doar că nu o duce în direcţia bună, ci şi refuză să oprească. Sperând că se va salva, fata a sărit din maşină în mers. Impactul cu şoseaua i-a fost fatal. O anchetă a fost dschisă acum de către autorităţile din Mexic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » A urcat în taxi, pe drum spre moarte: trupul Ariadnei, găsit a doua zi pe autostradă. Familia a recunoscut-o după tatuaj, în pozele publicate de poliţia mexicană