Antena Meniu Search
x

"Acum dorm liniştit, nu regret". Cum s-a răzbunat un italian, deranjat de ţipetele vecinei care făcea amor cu amantul

O relaţie armonioasă cu vecinii este foarte importantă, dar există şi cazuri care, pur şi simplu, par fără rezolvare. Un italian, deranjat de o vecină infidelă şi gălăgioasă, a decis să se răzbune pentru toate orele nedormite din cauza zgomotului. Păţania lui a devenit virală, potrivit Eccellenze Meridionali.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 15:20

"Acum dorm liniştit, nu regret". Cum s-a răzbunat un italian, deranjat de ţipetele vecinei care făcea amor cu amantul
"Acum dorm liniştit, nu regret". Cum s-a răzbunat un italian, deranjat de ţipetele vecinei care făcea amor cu amantul - Shutterstock

Exasperat de zgomotele vecinei infidele, care stătea la un etaj superior, un bărbat din Italia a decis să-şi facă singur dreptate şi să se răzbune atât pe ea cât şi pe amant. 

"O astfel de situaţie nu m-ar fi deranjat în mod normal, dar când ajung acasă noaptea târziu, fac zgomote incredibile și țipă constant în timp ce fac amor, mă trezește și mă împiedică să mai adorm", a explicat bărbatul 

Nu este prima dată cân femeia de 40 de ani a utat că locuieşte la bloc. Potrivit italianului, aceasta obişnuia să organizeze petreceri cu tineri şi să vorbească tare la telefon la cele mai nepotrivite ore ale nopţii. 

"Nu e corect ce am făcut, dar nu regret", a declarat bărbatul exasperat. A pus la cale un pln prin care să se răzbune pentru toate nopţile nedormite şi oboseala acumulată. Aşa că a început să adune dovezi, inclusiv fotografierea numărului de înmatriculare al mașinii pe care amantul o parca în fața blocului și a pus la cale un plan prin care să îi "saboteze" pe cei doi.

Pe acelaşi subiect

Cum s-a răzbunat italianul pe vecina gălăgioasă

După ce a decis că are suficiente "probe", bărbatul a creat un cont fals de Facebook și a contactat-o pe soția amantului, dezvăluindu-i aventura extraconjugală a soțului ei.

"Am fotografiat plăcuța de înmatriculare de la mașină, apoi am căutat informații pe internet am găsit o adresă. Am descoperit numele lui și al soției sale, apoi am creat un cont fals de Facebook și i-am povestit femeii despre aventura soțului ei cu vecina mea”, a mărturisit bărbatul.

Apoi... s-a instalat liniştea. După două săptămâni a observat că amantul misterios nu şi-a mai făcut apariţia la bloc. "Acum dorm foarte bine, recunosc". 

Pe Reddit, unde italianul a povestit totul, păţania sa a devenit virală şi mulţi i-au transmis că a procedat foarte bine. "Practic ți-ai făcut un favor ție, dar și soției bărbatului. Infidelii nu merită nici compasiune și nici respect", este unul dintre sutele de comentarii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Acum dorm liniştit, nu regret". Cum s-a răzbunat un italian, deranjat de ţipetele vecinei care făcea amor cu amantul